inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Welke vergoeding is er in 2017 voor orthodontie?

Vanaf 1 januari 2017 verlagen we de vergoeding van orthodontie tot 18 jaar in de aanvullende verzekeringen MeerZeker en ZonderZorgen.

In het overzicht hieronder leest u wat de nieuwe vergoedingen zijn.

 

  2016  2017 
MeerZeker  100% tot maximaal
€ 2.000,- voor
de duur van de aanvullende verzekering.
100% tot maximaal
€ 1.250,- voor
de duur van de aanvullende verzekering 
ZonderZorgen 100% tot maximaal
€ 2.000,- voor
de duur van de aanvullende verzekering 
100% tot maximaal
€ 1.500,- voor
de duur van de aanvullende verzekering 

 

 

Overgangsregeling - Is uw kind al bezig met een orthodontiebehandeling?
Is de orthodontiebehandeling voor uw kind in 2016 of eerder gestart en nog niet beëindigd? Dan houdt u tot 31 maart 2017 recht op de vergoeding zoals deze was, namelijk 100% tot € 2.000,- per persoon voor de gehele verzekeringsduur. De vergoeding stopt wanneer het maximale bedrag van € 2.000,- voor het traject wordt bereikt of wanneer uw kind 18 jaar wordt, ook als dan het maximale bedrag nog niet is bereikt. Voorwaarde is wel dat u in 2017 de aanvullende verzekering MeerZeker of ZonderZorgen hebt.

 

Tot en met 31 december 2016 kunt u uw zorgverzekering wijzigen
Natuurlijk zouden wij het jammer vinden als u weg zou gaan bij Interpolis. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u op basis van uw persoonlijke situatie wilt bekijken welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt uw verzekering ook gemakkelijk online wijzigen. Houdt er rekening mee dat kinderen onder de 18 jaar automatisch de aanvullende verzekering krijgen van de ouder met de hoogste  aanvullende verzekering. Lees meer informatie over de zorgverzekering.

 

Hebt u nog vragen?
Bel met de ZorgActief Lijn.