Gezin veiligheid en preventie. De grootste risico's en tips om schade te voorkomen of beperken,

Veiligheid.

Verzekeren?

Via de Rabobank

Verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via Rabobank.

Uw gezin

Uw gezin is uw dierbaarste bezit. Uw partner, kinderen en uw huisdieren zijn alles voor u. U moet er dan ook niet aan denken dat hen iets overkomt. En als er iets gebeurt wilt u de emotionele en financiële schade voorkomen of zoveel mogelijk beperken. 

Hieronder noemen wij de top 5 risico's voor u en uw gezin. En wij geven tips om zo goed mogelijk met deze risico's om te gaan.
Risico Top 5 Gezin: schade
5

5
Schade aan een ander

Uw kind botst met de fiets tegen een geparkeerde auto. Of uw kat krabt het leren bankstel van de buren kapot. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En u draait voor de gevolgen op. 
Risico Top 5 Gezin: ontslag
4

4
Ontslag

U raakt uw baan kwijt. En dan? U kunt proberen uw ontslag aan te vechten. Of u gaat op zoek naar een nieuwe baan. In alle gevallen is het goed om een financiële buffer achter de hand te hebben.
Risico top 5 gezin: hulp bij een conflict
3

3
Een ruzie of conflict

U bent het niet eens met uw baas of u hebt ruzie met de buren. Liever wilt u niet dat dit uit de hand loopt. En als dat toch gebeurt wilt u weten waar u staat.
Risico top 5 gezin: ziekte
2

2
Ziekte

Iedereen kan langdurig ziek worden. Weet u wat dit betekent voor uw gezin? Wat de financiële gevolgen zijn? En hoe uw gezin kan doordraaien als u uitvalt? 
Risico top 5 gezin: gezinssituatie verandert
1

1
Uw gezinssituatie verandert

U krijgt een kindje of uw kind gaat het huis uit. U gaat scheiden, uw partner overlijdt of u wilt eerder stoppen met werken. Veranderingen in uw gezinssituatie die emoties losmaken. Maar die vaak ook financiële gevolgen hebben.