inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube
Arbeidsongeschiktheid veiligheid en preventie. De grootste risico's en tips om schade te voorkomen of beperken,

Veiligheid.

Verzekeren?

Via de Rabobank

Zakelijke verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via de Rabobank.

Arbeidsongeschiktheid

U onderneemt met passie. Vol energie behaalt u uw doelen. Helaas hebt u niet alles zelf in de hand. Ondernemers hebben net zoveel kans als ieder ander op een ongeval of ziekte. Dat heeft gevolgen voor uw inkomen. Wij helpen u graag om het risico op inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid te beperken.
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid als u langdurig ziek wordt
4

4
Langdurig ziek

Iedereen kan langdurig ziek worden. Ook u als ondernemer. Weet u wat dit betekent voor uw bedrijf? Wat de financiële gevolgen zijn? En hoe uw bedrijf kan doordraaien als u uitvalt?
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid bij blessure of ongeval
3

3
Blessure of ongeval

Als ondernemer bent u bewust bezig met veiligheid tijdens het werk. Maar 78% van de ongevallen gebeurt thuis of tijdens het sporten en niet op het werk. Deze tips helpen u een blessure of ongeval te voorkomen of om de gevolgen te beperken.
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid bij een burn-out
2

2
Stress

Als ondernemer hebt u andere zorgen dan een werknemer. Zorgen over bijvoorbeeld opdrachten, personeel of uw inkomen kunnen leiden tot grote stress. Een belangrijke oorzaak van arbeidsongeschiktheid.

U kunt zelf veel doen om stress te voorkomen. Hier vind u onze tips.

Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid als u geen inkomen hebt
1

1
Geen inkomen

Ondernemen is risico's nemen. Maar liever niet met uw gezin. Weet u hoelang u en uw gezin het uit kunnen houden zonder uw inkomen? Bijvoorbeeld omdat u langdurig ziek bent? En wat u moet doen om een tekort te overbruggen?

Liever verzekeren

Deze risico's verzekert u met: