Arbeidsongeschiktheid veiligheid en preventie. De grootste risico's en tips om schade te voorkomen of beperken,

Veiligheid.

Verzekeren?

Via de Rabobank

Zakelijke verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via de Rabobank.

Arbeidsongeschiktheid

U onderneemt met passie. Vol energie behaalt u uw doelen. Helaas hebt u niet alles zelf in de hand. Ondernemers hebben net zoveel kans als ieder ander op een ongeval of ziekte. Dat heeft gevolgen voor uw inkomen. Wij helpen u graag om het risico op inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid te beperken.
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid als u langdurig ziek wordt
4

4
Langdurig ziek

Iedereen kan langdurig ziek worden. Ook u als ondernemer. Weet u wat dit betekent voor uw bedrijf? Wat de financiële gevolgen zijn? En hoe uw bedrijf kan doordraaien als u uitvalt?
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid bij blessure of ongeval
3

3
Blessure of ongeval

Als ondernemer bent u bewust bezig met veiligheid tijdens het werk. Maar 78% van de ongevallen gebeurt thuis of tijdens het sporten en niet op het werk. Deze tips helpen u een blessure of ongeval te voorkomen of om de gevolgen te beperken.
Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid bij een burn-out
2

2
Stress

Als ondernemer hebt u andere zorgen dan een werknemer. Zorgen over bijvoorbeeld opdrachten, personeel of uw inkomen kunnen leiden tot grote stress. Een belangrijke oorzaak van arbeidsongeschiktheid.

U kunt zelf veel doen om stress te voorkomen. Hier vind u onze tips.

Risico top 5 Arbeidsongeschiktheid als u geen inkomen hebt
1

1
Geen inkomen

Ondernemen is risico's nemen. Maar liever niet met uw gezin. Weet u hoelang u en uw gezin het uit kunnen houden zonder uw inkomen? Bijvoorbeeld omdat u langdurig ziek bent? En wat u moet doen om een tekort te overbruggen?

Liever verzekeren

Deze risico's verzekert u met: