inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

De Alles in één Polis Game

U kunt hier de app voor Andoid of iOS downloaden. Lees eerst de instructie voordat u gaat downloaden.

iOS (Apple iPhone) telefoon
 

  • Als u de app opent krijgt u een melding: ‘Niet-vertrouwde bedrijfsontwikkelaar’. Het is wel veilig om deze app te gebruiken.
  • Druk op ‘Annuleer’.
  • U kunt de app gebruiken door de ontwikkelaar als vertrouwd aan te merken. Ga naar: Instellingen / Algemeen / Beheer profielen en apparaten / Unreality B.V. en druk op ‘Vertrouw’.

Android telefoon
 

  • Voordat u de AiePgame app kunt downloaden en installeren moet u apps van onbekende bronnen toestaan.
  • Ga op uw telefoon naar Instellingen / Schermvergrendeling en beveiliging en zet installatie van ‘onbekende bronnen’ aan.
  • Uw telefoon is nu klaar om de AiePgame app te downloaden en installeren.

Werkt u bij Rabobank Nederland, Interpolis of Achmea?

Dan kunt u de AiePgame wel spelen maar maakt u geen kans op de prijs. Selecteer in de app als locatie Rabobank algemeen of Interpolis algemeen.