Vervangende auto

Na een ongeval of diefstal. 

  Berging en vervoer van uw auto na een ongeval

  Met de Interpolis Autoverzekering WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), WA + Beperkt Casco en WA + Volledig casco (all risk) bent u verzekerd voor berging en vervoer van uw auto na een ongeval in Nederland of in het buitenland. Wij brengen uw auto naar een herstelbedrijf of een ander adres in Nederland als reparatie niet direct mogelijk is. Ook de kosten om de bestuurder en passagiers naar een adres in Nederland te brengen zijn verzekerd. 

  Huren van een vervangende auto 
  Met de Interpolis Reisverzekering bent u verzekerd voor het huren van een vervangende auto in het buitenland. In Nederland bent u alleen verzekerd als u een reis hebt geboekt met minimaal 1 overnachting. 

  Vervangende auto na diefstal

  Met de Interpolis Autoverzekering WA+ Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all-risk) hebt u na diefstal van uw auto recht op een leenauto. U kunt kiezen voor een vergoeding van € 15,- per dag óf een vergelijkbare vervangende auto. Hiervoor geldt een maximum van 20 dagen. 

  Schade melden

  Pech met uw auto of schade aan uw auto in het buitenland en kunt u niet meer verder? Of hebt u een ongeluk gehad? Bel dan met de Interpolis Alarmcentrale. 

  Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen voor u klaar. Aan de telefoon beoordelen wij de situatie en helpen wij u verder.  Hebt u schade maar geen spoed? Dan kunt u ook online schade melden.

  De autoverzekering bekijken en uw premie berekenen

  Wilt u meer weten over de autoverzekering van Interpolis? Vergelijk de verschillende dekkingen van de autoverzekering op rabobank.nl.