Vervangende auto

Weer op weg na een ongeval, als uw auto wordt gerepareerd of als uw auto gestolen is.

Vervangende auto na diefstal van uw auto

Helaas worden er geregeld auto’s gestolen. Hebt u een Interpolis Autoverzekering WA + Beperkt Casco of WA + Volledig casco? Dan mag u na diefstal van uw auto een vervangende auto gebruiken. U mag ook kiezen voor een vergoeding van € 20,- per dag. U krijgt de vervangende auto of de vergoeding maximaal 20 dagen.

Vervoer en berging van uw auto na een ongeval

Soms kan uw auto niet meer rijden na een ongeval. Met een Interpolis Autoverzekering WA, WA + Beperkt Casco of WA + Volledig casco kunt u rekenen op onze hulp.
  • Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, brengen wij uw auto naar een adres in Nederland. Bijvoorbeeld naar een herstelbedrijf.
  • Wij betalen de kosten om de bestuurder en passagiers naar een adres in Nederland te brengen.

Vervangende auto na pech onderweg

Met de aanvullende dekking Interpolis Voertuighulp krijgt u hulp als u autopech hebt. Als het kan wordt uw auto ter plaatse gerepareerd. En kunt u snel uw weg vervolgen. Maar soms kan uw auto niet meer worden gemaakt of kan uw auto niet snel worden gerepareerd. In zo’n geval is het fijn als u een vervangende auto krijgt. Kijk bij Interpolis Voertuighulp wanneer u recht hebt op een vervangende auto. Interpolis Voertuighulp kunt u afsluiten voor Nederland, buitenland en Binnen- en buitenland.

Vervangende auto na een ongeval op reis

Met de Interpolis Reisverzekering bent u verzekerd voor het huren van een vervangende auto in het buitenland. In Nederland bent u ook verzekerd als u een reis hebt geboekt met minimaal 1 overnachting.