Garages met groene daken in een woonwijk.

Woon duurzamer met een groen dak

De aflopen 5 jaar verdubbelde de kans op extreem weer. Zo valt er bijvoorbeeld steeds vaker veel regen in korte tijd. Dat zorgt ervoor dat de druk op riolen en daken toeneemt. Op schade zit niemand te wachten. Daarom zoeken wij naar oplossingen die helpen om schade te verminderen of voorkomen. Een groen dak is zo'n oplossing. Het is duurzaam én zorgt ervoor dat je dak tot 2 keer zo lang mee gaat dan een normaal plat dak. Bovendien levert het een positieve bijdrage aan de biodiversiteit. We willen daarom zoveel mogelijk geschikte platte daken in Nederland groen maken. Dit doen we samen met onze partner Groendakcoach.

Onze woonverzekeringen

Met onze woonverzekeringen zijn je huis en spullen verzekerd tegen schade die ontstaat door bijvoorbeeld water, brand, inbraak of storm. Wil je een Interpolis Woonverzekering afsluiten? Dan krijg je nu 1 jaar lang 10% korting op je inboedel- en woonhuisverzekering.
Man en zoon die in de keuken boodschappen opruimen

Woonhuisverzekering

Verzeker je huis tegen schade die ontstaat door brand, inbraak, storm en water. Alle vaste onderdelen van je huis zijn verzekerd, dus ook je tuin, garage, schuur, glas en zonnepanelen. Bovendien krijg je nu een jaar lang 10% korting op je premie.

vrouw die tussen verhuisdozen zit en op haar smartphone kijkt

Inboedelverzekering

Verzeker je spullen in en om het huis tegen schade door brand, inbraak, storm en water. Laptops, tablets en smartphones zijn standaard meeverzekerd. De dekking kies je zelf: uitgebreid of all-risk. Bovendien krijg je nu een jaar lang 10% korting op je premie.

Ook interessant voor jou?

Alles in één Polis

De inboedel- en woonhuisverzekering zijn onderdeel van de Interpolis Alles in één Polis®. Het verzekeringspakket voor particuliere schadeverzekeringen. Je krijgt 1 overzichtelijk verzekeringsbewijs met al jouw verzekeringen.

ThuisWacht

ThuisWacht bevat een slimme camera en bewegingssensoren. Het systeem let op jouw huis als je er niet bent. Zo ga je met een gerust hart van huis.

Lees meer informatie over Interpolis ThuisWacht, het beveiligingssysteem waarmee u met een gerust hart van huis gaat.

InbraakBarometer

Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk? Vul de 4 cijfers van jouw postcode in en bekijk het risico.

InbraakBarometer in de SlimThuis App