Doorlopende reisverzekering opzeggen

Dagelijks opzegbaar

Als je een doorlopende reisverzekering bij ons hebt afgesloten, dan wordt deze elk jaar automatisch verlengd. Zo ben je altijd verzekerd op reis, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Wil je de reisverzekering beëindigen? Dan kun je dagelijks opzeggen.

Begin- en einddatum

Een doorlopende reisverzekering wordt telkens voor 1 jaar stilzwijgend verlengd. De begin- en einddatum van deze verzekering vind je op het polisblad.

Doorlopende reisverzekering opzeggen

Je kunt dagelijks je Interpolis Doorlopende Reisverzekering opzeggen. Neem voor het opzeggen van je reisverzekering contact op met Rabobank.

Kortlopende reisverzekering

Zit je liever niet voor langere tijd vast aan een reisverzekering? Kies dan voor onze kortlopende reisverzekering. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • afsluiten per vakantie en stopt dus automatisch
  • voor jou en jouw reisgenoten
  • af te sluiten tot vlak voor vertrek
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij ongeval of schade

Overstappen naar Interpolis

Heb je een doorlopende reisverzekering bij een andere verzekeraar en wil je overstappen naar Interpolis? Controleer dan goed wat de opzegtermijn van jouw huidige verzekering is.


Wij helpen je om je bestaande verzekeringen bij je huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen. Zorg ervoor dat je nieuwe Interpolis Doorlopende Reisverzekering is goedgekeurd voordat je jouw huidige reisverzekering opzegt.