Doorlopende reisverzekering opzeggen

Dagelijks opzegbaar

Als u een doorlopende reisverzekering bij ons heeft afgesloten, dan wordt deze elk jaar automatisch verlengd. Zo bent u altijd verzekerd op reis, zonder dat u daar omkijken naar hebt. Wilt u de reisverzekering beëindigen? Dan kunt u dagelijks opzeggen.

Begin- en einddatum

Een doorlopende reisverzekering wordt telkens voor 1 jaar stilzwijgend verlengd. De begin- en einddatum van deze verzekering vindt u op het verzekeringsbewijs.

Doorlopende reisverzekering opzeggen

U kunt dagelijks uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering opzeggen. Neem voor het opzeggen van uw reisverzekering contact op met uw Rabobank.

Kortlopende reisverzekering

Zit u liever niet voor langere tijd vast aan een reisverzekering? Kies dan voor onze kortlopende reisverzekering. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • afsluiten per vakantie en stopt dus automatisch
  • voor u en uw reisgenoten
  • af te sluiten tot vlak voor vertrek
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij ongeval of schade

Overstappen naar Interpolis

Hebt u een doorlopende reisverzekering bij een andere verzekeraar en wilt u overstappen naar Interpolis? Controleer dan goed wat de opzegtermijn van uw huidige verzekering is.


Wij helpen u om uw bestaande verzekeringen bij uw huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen. Zorg ervoor dat uw nieuwe Interpolis Doorlopende Reisverzekering is goedgekeurd voordat u uw huidige reisverzekering opzegt.