inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Doorlopende reisverzekering opzeggen

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Dagelijks opzegbaar

Als u een doorlopende reisverzekering bij ons heeft afgesloten, dan wordt deze elk jaar automatisch verlengd. Zo bent u altijd verzekerd op reis, zonder dat u daar omkijken naar hebt. Wilt u de reisverzekering beëindigen? Dan kunt u dagelijks opzeggen.

Begin- en einddatum

Een doorlopende reisverzekering wordt telkens voor 1 jaar stilzwijgend verlengd. De begin- en einddatum van deze verzekering vindt u op het verzekeringsbewijs.

Doorlopende reisverzekering opzeggen

U kunt dagelijks uw Interpolis Doorlopende Reisverzekering opzeggen. Neem voor het opzeggen van uw reisverzekering contact op met uw Rabobank.

Kortlopende reisverzekering

Zit u liever niet voor langere tijd vast aan een reisverzekering? Kies dan voor onze kortlopende reisverzekering. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • afsluiten per vakantie en stopt dus automatisch
  • voor u en uw reisgenoten
  • af te sluiten tot vlak voor vertrek
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij ongeval of schade

Overstappen naar Interpolis

Hebt u een doorlopende reisverzekering bij een andere verzekeraar en wilt u overstappen naar Interpolis? Controleer dan goed wat de opzegtermijn van uw huidige verzekering is.


Wij helpen u om uw bestaande verzekeringen bij uw huidige verzekeraar kosteloos op te zeggen. Zorg ervoor dat uw nieuwe Interpolis Doorlopende Reisverzekering is goedgekeurd voordat u uw huidige reisverzekering opzegt.