Reisverzekering zakenreizen

Zakenreizen

Het kan zijn dat je regelmatig voor zaken op reis moet. Bijvoorbeeld om een internationale meeting, congres of beurs bij te wonen. Ook aan dit soort reizen zitten risico’s. De laptop die je meeneemt voor werk wordt gestolen. Of je moet ter plekke naar het ziekenhuis omdat je een virus op hebt gelopen.

Reisverzekering met de dekking zakenreizen

Wil je goed verzekerd op zakenreis? Zodat je eventuele schade niet zelf hoeft te betalen? Sluit dan de Interpolis Doorlopende- of Kortlopende Reisverzekering met de aanvullende dekking zakenreizen af. Met deze dekking ben je verzekerd voor bijvoorbeeld de kosten om terug te reizen en noodzakelijke telefoonkosten als je ziek wordt tijdens de reis.
 
Je kunt je bagage aanvullend op de reisverzekering verzekeren, net als geneeskundige kosten in het buitenland. 

Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

Heb je nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 
Man loopt in pak met koffer op vliegveld.

Ga je dagelijks naar het buitenland?

Ga je dagelijks naar het buitenland voor school of voor werk? Bijvoorbeeld naar België of Duitsland? Dan is dit niet verzekerd op de reisverzekering. Ook niet als je de aanvullende dekking zakenreizen afsluit.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland is standaard verzekerd op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Ga je studeren of stage lopen in het buitenland? Informeer dan bij Rabobank of je de aanvullende dekking zakenreizen nodig hebt. 

Goed voorbereid op zakenreis

  • Zoek voordat je op reis gaat belangrijke informatie op. Bijvoorbeeld over vaccinaties en over de veiligheid in het land waar je naartoe gaat. 
  • Wees voorzichtig met onbeveiligde openbare netwerken en online bankieren. 
  • Laat je spullen, bijvoorbeeld je laptop, telefoon of koffer niet onbeheerd achter of leg ze in een kluis.
  • Geef geen informatie over je reis en afspraken aan vreemden. 

Schade melden

Wil je kosten op je reisverzekering declareren? Schade melden kan telefonisch of online via Mijn Interpolis. Doe dit zo snel mogelijk. In noodgevallen neem je contact op met de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Europa- of werelddekking

Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering, kiest u zelf voor Europa- of werelddekking. Controleer onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Wintersport

Gaat u op wintersport? Weet dan dat schade die ontstaat tijdens het skiën of snowboarden niet standaard is verzekerd. Met de dekking Winter- en Onderwatersport verzekert u kosten van hulpverlening na een ongeval.

Man legt snowboard in box op de auto.