Reisverzekering zakenreizen

Zakenreizen

Het kan zijn dat u regelmatig voor zaken op reis moet. Bijvoorbeeld om een internationale meeting, congres of beurs bij te wonen. Ook aan dit soort reizen zitten risico’s. De laptop die u meeneemt voor werk wordt gestolen. Of u moet ter plekke naar het ziekenhuis omdat u een virus op hebt gelopen.

Reisverzekering met de dekking zakenreizen

Wilt u goed verzekerd op zakenreis? Zodat u eventuele schade niet zelf hoeft te betalen? Sluit dan de Interpolis Doorlopende- of Kortlopende Reisverzekering met de aanvullende dekking zakenreizen af. Met deze dekking bent u verzekerd voor bijvoorbeeld de kosten om terug te reizen en noodzakelijke telefoonkosten als u ziek wordt tijdens de reis.
 
U kunt uw bagage aanvullend op de reisverzekering verzekeren, net als geneeskundige kosten in het buitenland. 

Een reisverzekering vergelijken en afsluiten

Hebt u nog geen reis- of annuleringsverzekering? Vergelijk onze reisverzekeringen op rabobank.nl. 
Man loopt in pak met koffer op vliegveld.

Gaat u dagelijks naar het buitenland?

Gaat u dagelijks naar het buitenland voor school of voor werk? Bijvoorbeeld naar België of Duitsland? Dan is dit niet verzekerd op de reisverzekering. Ook niet als u de aanvullende dekking zakenreizen afsluit.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland is standaard verzekerd op de Interpolis Doorlopende Reisverzekering. Gaat u studeren of stage lopen in het buitenland? Informeer dan bij Rabobank of u de aanvullende dekking zakenreizen nodig hebt. 

Goed voorbereid op zakenreis

  • Zoek voordat u op reis gaat belangrijke informatie op. Bijvoorbeeld over vaccinaties en over de veiligheid in het land waar u naartoe gaat. 
  • Wees voorzichtig met onbeveiligde openbare netwerken en online bankieren. 
  • Laat uw spullen, bijvoorbeeld uw laptop, telefoon of koffer niet onbeheerd achter of leg ze in een kluis.
  • Geef geen informatie over uw reis en afspraken aan vreemden. 

Schade melden

Wilt u kosten op uw reisverzekering declareren? Schade melden kan telefonisch of online via Mijn Interpolis. Doe dit zo snel mogelijk. In noodgevallen neemt u contact op met de Interpolis Alarmcentrale.

Ook interessant voor u?

Reisverzekering kiezen

Als u op reis gaat, dan wilt u daar onbezorgd van genieten. Een reisverzekering die bij past bij uw situatie, helpt daarbij. Bepaal daarom op tijd of een kortlopende of een doorlopende reisverzekering het meest geschikt voor u is.

Gezin met moeder, vader en jongetje maken een selfie op vakantie.

Europa- of werelddekking

Bij het afsluiten van een Interpolis Reisverzekering, kiest u zelf voor Europadekking of werelddekking. Controleer onder welke dekking uw vakantiebestemming valt.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.

Wintersport

Gaat u op wintersport? Weet dan dat schade die ontstaat tijdens het skiën of snowboarden niet standaard is verzekerd. Met de dekking Winter- en Onderwatersport verzekert u kosten van hulpverlening na een ongeval.

Man legt snowboard in box op de auto.