Man kijkt bedenkelijk naar zijn beeldscherm.  Om een oplossing te bieden en stress te beperken, werken Interpolis en OpenUp samen

Krijg hulp bij stress en burn-out klachten

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het mentaal welbevinden van met name millennials, door de coronacrisis extra onder druk staat. Dit leidt tot toenemende stressklachten. Om een oplossing te bieden en stress te beperken, werken Interpolis en OpenUp samen. OpenUp biedt op een laagdrempelige manier (anoniem) hulp bij stress en burn-out klachten. 

Hoe werkt het?

Vrouw belt met haar mobiel. Maak kennis met OpenUp via chat of telefonie

Chat of bel en maak kennis met OpenUp

OpenUp biedt een laagdrempelige manier om (anoniem) met een erkende psycholoog te praten. Wil je weten of OpenUp iets voor jou is? Maak vrijblijvend en kosteloos kennis via chat of telefonie. Op de site van OpenUp vind je alle gegevens.
Man kijkt peinzend naar zijn laptop scherm. Tijdens een online videoconsult van 25 minuten ga je in gesprek met een psycholoog van OpenUp

Online videoconsult in een veilige omgeving

Tijdens een online videoconsult van 25 minuten kan je in een veilige omgeving in gesprek met een psycholoog van OpenUp. Tijdens dit gesprek bespreek je je vraag en helpen zij je direct met concrete stappen. Ze hebben geen wachtlijst, dus je kan direct terecht.
Vrouw kijkt lachend naar haar laptop met een mok koffie in haar hand. Via Interpolis krijg je 3 videoconsults  bij OpenUp vergoedt

Interpolis biedt je 3 online videoconsults

Interpolis vergoedt maximaal 3 online videoconsults. De ervaring van OpenUp is dat dit doorgaans voldoende is om je te helpen. Alles wat je de psychologen van OpenUp vertelt is vertrouwelijk en wordt niet met Interpolis gedeeld.
Vrouw boekt een videoconsult bij OpenUp.

Boek een videoconsult

Let’s OpenUp en maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een online psycholoog via de website van OpenUp.

Verder krijg je van Interpolis:
  • Kosteloos kennismaken via chat of telefoon met een online psycholoog van OpenUp.
  • Tot 3 videoconsults van 25 minuten per sessie.
  • OpenUp heeft geen wachtlijst. Je kan dus direct een afspraak plannen.
Wat is OpenUp?
OpenUp biedt op een laagdrempelige (en anonieme) manier hulp bij stress en burn-out klachten. Met de deskundige en erkende psychologen van OpenUp bekijk je waar je tegenaan loopt, en waar voor jou winst te behalen valt.
Is OpenUp alleen beschikbaar voor klanten van Interpolis?
OpenUp is voor iedereen beschikbaar die last heeft van stress of burn-out klachten. Het maakt niet uit of je klant van Interpolis bent of niet.
Waarom biedt Interpolis dit aan?
Interpolis onderzoekt sinds 2018 burn-outklachten bij millennials en hoe deze kunnen worden teruggedrongen. Deze inzichten gebruiken we om diensten en oplossingen te ontwikkelen. Laagdrempelige online psychologische zorg kan ergere klachten in de toekomst voorkomen. Zo ontstond de samenwerking met OpenUp.
Hoe gaat OpenUp om met mijn gegevens?
Voor chatcontact vraagt OpenUp allen een naam, e-mailadres en leeftijd. Het contact kan ook anoniem zijn. Voor het aanvragen van een online videoconsult wordt naast bovenstaande gegevens ook het telefoonnummer gevraagd. Alle informatie en gegevens worden bij OpenUp opgeslagen en bewaard. OpenUp werkt volgens de richtlijnen van hun privacyreglement. Interpolis ontvangt geen persoonsgegevens.
Welke gegevens ontvangt Interpolis van mij?
Interpolis ontvangt geen persoonsgegevens of gespreksgegevens van OpenUp. Alle gegevens die je met hen deelt, blijven bij OpenUp. Wij ontvangen van OpenUp ook geen gepersonaliseerde gegevens. Alleen aantallen gebruikers en informatie over de klanttevredenheid. Deze laatste gegevens gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren.