Het huisbeveiligingssysteem ThuisWacht is ontwikkeld door een samenwerking van Interpolis en Toon.

Interpolis ThuisWacht®

Focus op wat echt belangrijk is.

Samen met andere experts ontwikkelt Interpolis daarom slimme oplossingen en diensten die schade kunnen voorkomen en Nederland veiliger maken. Interpolis ThuisWacht® is ontwikkeld in samenwerking met Toon. Het doel is om het aantal inbraken en schades terug te dringen. Zodat u met een gerust hart van huis gaat en kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Met Interpolis ThuisWacht beschermt u de spullen in uw huis.

Een veilig thuis

Bijna een derde van de Nederlanders laat zijn huis niet met een gerust gevoel achter. Ook zegt 49% dat als zij niet thuis zijn, zij zich zorgen maken over de veiligheid van spullen in huis. Interpolis en Toon slaan de handen ineen om dat veiligheidsgevoel te verbeteren. Met Interpolis ThuisWacht - Connected by Toon houdt u eenvoudig in de gaten wat er thuis gebeurt op het moment dat u er zelf niet bent.
Interpolis ThuisWacht maakt gebruik van de slimme technologie van Toon.

Slimme technologie

ThuisWacht maakt gebruik van de technologie van Toon. Dat is, met meer dan 300.000 installaties, de ontwikkelaar van de meest gebruikte slimme thermostaat in Nederland. Toon ontwikkelt zich nu tot de slimme technologie die apparaten, sensoren en andere data in huis met elkaar laat praten. Samen willen Interpolis en Toon veilig en comfortabel wonen voor iedereen mogelijk maken.