inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Privacyverklaring

De ThuisMeester app verzamelt informatie over je als je de app gebruikt. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om en houden ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiƫle Instellingen. We vinden het belangrijk dat je weet hoe we met jouw persoonsgegevens omgaan. Zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw gegevens bij ons in goede handen zijn.

ThuisMeester is een merknaam van Achmea Services N.V. Achmea Services N.V. is onderdeel van de Achmea Groep. Binnen de Achmea Groep is Achmea B.V. de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens. 

Wat is de ThuisMeester app?

De ThuisMeester app helpt je om schade in en aan je huis te voorkomen. De ThuisMeester app is altijd op de hoogte van wat er in jouw stad, dorp of buurt speelt. En helpt je met slimme tips, producten en diensten om schade te voorkomen.

Waarvoor gebruikt ThuisMeester mijn gegevens?

Persoonlijke gegevens
Je persoonlijke gegevens geef je zelf aan ons bij gebruik van de app. Zoals bijvoorbeeld je naam, postcode en e-mailadres. 
  • Je naam gebruiken we om je in de app en bij andere contactmomenten persoonlijk aan te spreken. 
  • Je postcode gebruiken we om je gerichte meldingen te sturen, die gaan over jouw stad, dorp of buurt.
  • Je e-mailadres gebruiken we om je te herkennen als je weer terugkomt in de app. En om contact met je op te nemen als dat nodig is. We sturen je per e-mail ook informatie over nieuwe functionaliteiten in de app. Van tijd tot tijd sturen we je ook promotionele berichten. Je kunt altijd aangeven dat je deze promotionele berichten niet wilt ontvangen. Dit geef je aan door op 1 van deze berichten te antwoorden.  
  • Offerte of aanvraag ThuisMeester Check 
    Als je een offerte of ThuisMeester Check aanvraagt, vragen we je om je huisnummer en je telefoonnummer. Hiermee kunnen we contact met je opnemen voor de benodigde informatie. En dan weten we om welk adres het gaat.
    Toegepaste oplossingen
    In de ThuisMeester app kun je aangeven welke oplossingen je wel en niet in je huis hebt toegepast die helpen om schade te voorkomen. Deze informatie gebruiken wij om je betere en relevantere informatie te kunnen geven over wat jij kan doen om schade te voorkomen. We delen deze informatie over jouw persoonlijke situatie nooit met andere partijen. Ook heeft het wel of niet toepassen van bepaalde oplossingen geen enkele invloed op je verzekeringen, als je die bij Interpolis hebt ondergebracht.
    Gebruikersinformatie
    We meten hoe jij en anderen ThuisMeester gebruiken. Zodat we ThuisMeester verder kunnen verbeteren en ontwikkelen.

Met wie deelt de ThuisMeester app mijn gegevens?

Als je een offerte of ThuisMeester Check aanvraagt, delen we jouw persoonlijke gegevens met de leverancier die voor jou aan de slag gaat.
Jouw persoonlijke gegevens delen we verder met niemand. Anonieme gegevens op algemeen niveau gebruiken we binnen Achmea voor rapportage doeleinden.

Zijn mijn gegevens goed beveiligd? 

De ThuisMeester app heeft meerdere technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw gegevens te beveiligen. De beveiliging van de gegevens voldoet aan de eisen die Achmea daaraan stelt. Ook is de beveiliging van de gegevens uitgebreid getest.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien of aanpassen?

Stuur dan een mail naar thuismeester@interpolis.nl. Je krijgt binnen 4 weken een overzicht van je gegevens. Staan er onjuiste gegevens op? Laat het ons weten. Wij passen de gegevens dan aan.

Contact met ThuisMeester via WhatsApp

Wij vinden de bescherming van je persoonsgegevens erg belangrijk. Maar WhatsApp is geen eigendom van Achmea. Wij hebben dus geen invloed op de beveiliging en het privacybeleid van WhatsApp. Je hebt de algemene voorwaarden van WhatsApp geaccepteerd. Daarmee ben je ook akkoord met hun privacybeleid. Ons Privacy Statement is van toepassing tussen jou en ThuisMeester, niet op de informatie die je met ons deelt via WhatsApp.

Wij kunnen het Privacy Statement aanpassen

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond bedrijfsactiviteiten of als er iets verandert in de wet of rechtspraak kunnen wij het Privacy Statement aanpassen. Kijk daarom af en toe of er iets veranderd is. Dit Privacy Statement is het laatst gewijzigd op 18 juli 2017.