Indexering van uw inboedel

Met de Interpolis Inboedelverzekering bent u nooit onderverzekerd

Bij veel verzekeraars moet uw de waarde van uw inboedel bepalen als u een inboedelverzekering afsluit. Bijvoorbeeld via een inboedelwaardemeter. Bij een inboedelwaardemeter beantwoordt u vragen over uw leeftijd, netto-inkomen, gezinssamenstelling, de oppervlakte van uw woning en uw waardevolle spullen. Door een goede indexering van uw inboedel voorkomt u dat u voor een te lage waarde verzekerd bent. 

Voor de Interpolis Inboedelverzekering heeft u geen inboedelwaardemeter nodig

Bij het afsluiten hoeft u geen inboedelwaardemeter of inventarisatielijst in te vullen. U beantwoordt alleen een aantal vragen over uw woning. Bijvoorbeeld over uw gezinssamenstelling en of u meer dan € 35.000,- aan diefstalgevoelige inboedel wilt verzekeren. Met onze inboedelverzekering bent u all-risk en voor de juiste waarde verzekerd.

Na het afsluiten van de verzekering, kan de waarde van uw inboedel veranderen

De waarde van uw inboedel verandert bijvoorbeeld als u nieuwe spullen koopt. Ook stijgen de prijzen van uw spullen. Bij indexering gaat het verzekerde bedrag omhoog op basis van gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Met de Interpolis Inboedelverzekering bent u nooit onderverzekerd. Er staat geen verzekerd bedrag op uw verzekeringsbewijs.