Indexering van jouw inboedel

Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je nooit onderverzekerd

Bij veel verzekeraars moet je de waarde van je inboedel bepalen als je een inboedelverzekering afsluit. Bijvoorbeeld via een inboedelwaardemeter. Bij een inboedelwaardemeter beantwoord je vragen over je leeftijd, netto-inkomen, gezinssamenstelling, de oppervlakte van je woning en je waardevolle spullen. Door een goede indexering van je inboedel voorkom je dat je voor een te lage waarde verzekerd bent. 

Voor de Interpolis Inboedelverzekering heb je geen inboedelwaardemeter nodig

Bij het afsluiten hoef je geen inboedelwaardemeter of inventarisatielijst in te vullen. Je beantwoordt alleen een aantal vragen over je woning. Bijvoorbeeld over je gezinssamenstelling en of je meer dan € 35.000,- aan diefstalgevoelige inboedel wilt verzekeren. Met onze inboedelverzekering ben je all-risk en voor de juiste waarde verzekerd.

Na het afsluiten van de verzekering, kan de waarde van je inboedel veranderen

De waarde van je inboedel verandert bijvoorbeeld als je nieuwe spullen koopt. Ook stijgen de prijzen van je spullen. Bij indexering gaat het verzekerde bedrag omhoog op basis van gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Met de Interpolis Inboedelverzekering ben je nooit onderverzekerd. Er staat geen verzekerd bedrag op je verzekeringsbewijs. 

Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk?

De Interpolis InbraakBarometer laat het aantal inbraken en pogingen tot inbraak bij jou in de buurt zien van de laatste 3 maanden. Zo weet je welk risico je loopt. Daarnaast krijg je ook handige tips waarmee je de kans op inbraak bij jou thuis verkleint.