inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Gebouwenverzekering ZekerVanJeZaak®

Verzeker uw bedrijfspand of clubhuis tegen schade

  • schade aan de fundering meeverzekerd
  • milieuschade op uw bedrijfslocatie meeverzekerd
  • schade door brand, wind, inbraak, water of een aanrijding
Zakelijke verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via de Rabobank.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking
Garantie tegen onderverzekering
Tussentijdse verbouwingen en aanpassingen zijn verzekerd. Wij vragen u één keer per jaar de totale waarde door te geven.
Klantenservice medewerker
Storm en bliksem
Schade door regenwater verzekerd
Het binnendringen van regenwater via begane grond is meeverzekerd
Een omgevallen boom
Milieuschade
Milieuschade op uw bedrijfslocatie is meeverzekerd

Wat is wel en niet verzekerd?

Met de gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw bedrijfsgebouw, zoals uw winkelpand, kantoor, werkplaats, opslagruimte, of terreinafscheiding. Huurt u uw bedrijfspand? Dan is de verzekering voor huurdersbelang de juiste verzekering voor u.

Wel verzekerd
Niet verzekerd

Schade melden

We helpen u op weg zodat u verder kunt ondernemen.
Inbraak
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.
Brand?
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro. 

Meer details, voorwaarden en dekkingen op rabobank.nl