inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Deze verzekering dekt niet alleen een deel van de kosten van ziekteverzuim, maar helpt u ook om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Verzuimverzekeringen

De regie in handen nemen over uw zieke en arbeidsongeschikte medewerkers.
  Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank

  Samenwerking Interpolis en Rabobank

  Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

  Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

  Interpolis VerzuimOplossingen

  Loondoorbetaling
  Met Interpolis VerzuimOplossingen verzekert u alleen uw basisbehoefte: loondoorbetaling als uw medewerker ziek is. U houdt zelf de regie in handen van de verzuimbegeleiding. Hiervoor heeft u een contract met een arbodienst of bedrijfsarts.

  Interpolis WerkAttent

  Loondoorbetaling en hulp re-integratie
  Met WerkAttent houdt u meer tijd over om te ondernemen. WerkAttent is een loondoorbetalingsverzekering en arbodienstverlening in één. 
  • U kunt eenvoudig voldoen aan uw wettelijke re-integratie verplichtingen
  • Deskundige hulp en begeleiding voor uw zieke medewerker
  • Preventieve hulp om ziekteverzuim te voorkomen

  Interpolis WerkAttent Uitgebreid

  12 jaar zelf de regie op al uw ziekteverzuim
  Met WerkAttent Uitgebreid hebt u 12 jaar lang controle op ziekteverzuim van al uw medewerkers. Vanaf de allereerste ziektedag.
  • Voor vaste én tijdelijke (ex) medewerkers 
  • Meer grip op verzuim en re-integratie 
  • Deskundige hulp en begeleiding voor uw zieke (ex) medewerker