inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Een verzekering voor uw inventaris, voorraad, apparatuur, machines en door u vervoerde zaken

Voorraadverzekering

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker de voorraad die klaarligt voor de verkoop.
  • dagelijks opzegbaar
  • schade aan de voorraad door een defect aan de koeling is verzekerd
  • tijdelijke opslag van voorraad binnen Europa tot €10.000,- verzekerd 
Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.

Samenwerking Interpolis en Rabobank

Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking
Garantie tegen onderverzekering
Alle voorraad in uw magazijn is verzekerd voor de vervangingswaarde. Dit is de waarde die u kwijt bent wanneer u de spullen opnieuw moet inkopen. Wij vragen u slechts 1 keer per jaar de totale waarde door te geven.
Klantenservice medewerker
Dossier Inbraak
Diefstal en inbraak is verzekerd
Schade door inbraak, vandalisme en diefstal is verzekerd, als iemand in uw pand heeft ingebroken.
Eénmalig eigen risico
Raakt een schade meerdere verzekeringen? Interpolis rekent, in tegenstelling tot andere verzekeraars, maar 1 keer het eigen risico. 

Wat is wel en niet verzekerd?

Met de Interpolis Voorraadverzekering zijn uw spullen voor de verkoop verzekerd. Hieronder vallen ook grond- en hulpstoffen, halffabricaten, eindproducten, zaken in bewerking en emballage.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Schade melden

We helpen u op weg zodat u verder kunt ondernemen.
Inbraak
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.
Brand?
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.