Online hulp bij stress en burn-out klachten

Interpolis helpt u graag om goed voor uzelf te zorgen. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van burn-outs. Meer ontspannen, minder stress ervaren en daarmee het risico op een burn-out verkleinen. 
 
U kunt een vergoeding krijgen voor de online zelfhulpmodules van Stichting mirro en wij vergoeden ook hulp van een online psycholoog via OpenUp. U kunt deze vergoeding krijgen als u 1 van deze verzekeringen bij ons heeft:
  • ZorgCompact Plus
  • ZorgActief Meer Zeker
  • ZorgActief ZonderZorgen
Lees hieronder meer over Stichting mirro en OpenUp. 

Online zelfhulpmodules

De modules van Stichting mirro helpen bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Op veel gebieden zijn online modules beschikbaar. Zoals voor piekeren, een burn-out en grip op coronastress. Wilt u gebruik maken van de modules? Dan heeft u een persoonlijke vouchercode nodig.  

Vraag direct een vouchercode aan


Voorbeelden van modules 

  • Grip op coronastress
  • Piekeren
  • Slaap lekker

In totaal heeft Stichting mirro 17 verschillende modules. Deze helpen u om mentaal fit te blijven. U kunt zelf aan de slag met uw mentale gezondheid. Geheel anoniem en als het u uitkomt.

Hulp van een online psycholoog bij stress en burn-out klachten

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het mentaal welbevinden van met name millennials door de coronacrisis extra onder druk staat. Dit leidt tot toenemende stressklachten. Om een oplossing te bieden en stress te beperken, werken Interpolis en OpenUp samen. OpenUp biedt op een laagdrempelige manier (anoniem) hulp bij stress en burn-out klachten. 

 

Interpolis Zorgverzekeringen vergoedt een kennismakingsgesprek en 3 consulten met een online psycholoog, per persoon per kalenderjaar. Lees meer over OpenUp