CyberPreventie

Maak kennis met onze cyberpreventiediensten

We zijn steeds meer afhankelijk van computers en technologie. Daarop werken we met veel vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Natuurlijk wilt u voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Maar hoe beschermt u uw bedrijf tegen cyberdreigingen? Zonder dat u daarvoor een ICT-expert hoeft te zijn? 

Veel schade is te voorkomen. En vaak zijn daarvoor simpele oplossingen. Zoals een antivirusprogramma, een firewall, patch management en een goede back-up. Samen met ICT Partners en Lantech ontwikkelden we 4 cyberpreventiediensten voor uw bedrijf. Al onze cyberoplossingen zijn inclusief advies op maat, installatie en updates en onderhoud.

Cyberpreventiediensten

Antivirus oplossing

Hackers zetten computervirussen in om uw inloggegevens te achterhalen. Zo dringen ze uw systemen binnen, met als doel om data te stelen. Antivirusprogramma’s beschermen uw systeem tegen computervirussen en verwijderen deze direct.

Firewall oplossing

Online staan uw computers, via open poorten, in verbinding met andere computers. Vaak blijven die poorten ook geopend als u offline bent. Maak het indringers niet te makkelijk. Een firewall zet de poorten dicht en beschermt uw netwerk.

Patch management

Soms ontstaan er beveiligingsfouten in software en systemen. Uw leverancier biedt patches (software) om deze te repareren. Een patch kan andere programma’s uit balans brengen. Met patch management houdt u uw ICT-omgeving veilig en stabiel.

Back-up

Is uw computernetwerk gehackt en bent u data kwijt? Met een back-up zorgt u voor een vangnet. U hebt dan namelijk altijd een recente kopie van alle bestanden, instellingen en programma’s paraat. Zo kunt u weer verder met ondernemen.