Patch management

Altijd een veilige en stabiele ICT-omgeving

Een patch is speciale software waarmee u fouten oplost of verbeteringen doorvoert in bestaande software of ICT-systemen. Door deze aanpassingen kan een andere applicatie uit balans raken en niet langer functioneren. Denkt u daarbij aan besturingssoftware voor uw financiële systeem of calculatiepakket, servers of camerasystemen. 

Met de patch managementoplossing houdt u uw ICT-omgeving voortdurend veilig en stabiel. Om te beginnen maken de cybersecurityspecialisten van ICT Partners en Lantech een zorgvuldige risico-en effectinventarisatie van uw ICT-omgeving. Voor ze patches op uw computersysteem installeren, maken zij een afweging van de risico’s en testen zij de patch op een gecontroleerde manier. Zo weet u zeker dat al uw software en systemen in de lucht blijven. 

Hebt u een Cyberverzekering? Dan bent u verplicht om patch management in te regelen. U bepaalt zelf via welke aanbieder u deze dienst afneemt. Met onze dienst bent u er zeker van dat deze voor de verzekering goed is. 

Uw voordelen

  • Al uw software en ICT-systemen zijn continu up-to-date
  • De juiste totaaloplossing voor een stabiele ICT-omgeving
  • De oplossing voldoet aan de eisen van de Cyberverzekering
  • Voorkomt stilstand van uw bedrijf

Zo vraagt u snel en eenvoudig patch management aan

Patch management is een maatwerkoplossing. U krijgt hiervoor een maatwerkofferte. Laat uw gegevens achter en een cybersecurityspecialist van ICT Partners of Lantech neemt binnen 5 werkdagen contact met u op.

Vraag een offerte aan