Ingrid Kolen

​Ingrid Kolen | Wateroverlast in schoonheidssalon

De schoonheidssalon en nagelstudio van Ingrid Kolen in Tilburg heeft al 4 keer flinke wateroverlast gehad. In de straat waar haar salon gevestigd is, kan de riolering bij hevige stortbuien het overvloedige regenwater niet aan.
Stef Verhoeven

​Stef Verhoeven | 'De brand bij mijn bovenbuurman schudde me wakker.'

Hij is journalist en geeft communicatietrainingen. Hij is al jarenlang zzp’er. De afgelopen tijd namen zijn bedrijfsactiviteiten flink toe. Zijn bedrijf Magazines & Motivatie is gevestigd in hartje centrum Amsterdam. Op de begane grond van een monumentaal pand dat tegen de Oude Kerk is gebouwd. Hier loop je net wat andere risico’s dan op een gemiddeld bedrijventerrein. Dat ondervond Stef tot zijn schrik bij de jaarwisseling.
> bekijk zijn verhaal

Wouter Haan | Van stagnatie tot cybercriminaliteit

Hij is eigenaar van Online Drukkerij Reclameland. Samen met Rabo RisiGo inventariseerde hij de belangrijkste risico’s voor zijn onderneming.
> bekijk zijn verhaal

Nicky Broos

Rob Bruntink | De AOV van Interpolis

Hij is journalist en auteur. Rob Bruntink werd in 2008 ernstig ziek. Een longontsteking ontaardde in een bloedvergiftiging die levensbedreigend was, maar die uiteindelijk niet fataal bleek.
> bekijk zijn verhaal

Nicky Broos | Het afwegen van risico’s

Hij is eigenaar van 2 indoor skibanen. Hij vertelt je over zijn ervaringen met het veranderende claimgedrag van bezoekers, hoe hij zijn risico’s afweegt en hoe wij hem daarbij adviseren.

Jan Zwartkruis | 'Ondernemen is topsport'

Freelance marketeer Jan Zwartkruis ziet veel overeenkomsten bij het inschatten van risico’s in zijn huidige werkzaamheden als ondernemer en in zijn tijd als voetballer bij PSV. In deze video deelt hij zijn ervaringen met u.

Tom Dooge | 'Steviger in mijn schoenen dankzij de VoorwaardenCheck.'

Hij is eigenaar van Dare2C en liet 5 jaar geleden zijn algemene voorwaarden opstellen door een jurist. In de regelgeving verandert regelmatig iets. Dus Tom vroeg zich af; 'Voldoen die op maat gemaakte voorwaarden nog wel aan de huidige regels?'
klantverhaal: Niek Gerrits

Nico Gerrits | 'Ik pluk nog dagelijks de vruchten van de workshop!'

Regelmatig organiseert Interpolis voor haar klanten de workshop 'Ontspannen ondernemen'. Nico Gerrits was deelnemer. Zijn lasertechniekbedrijf produceert metalen producten en heeft 55 medewerkers in dienst. ​Hij vertelt graag over zijn deelname.
klantverhaal: Patrick

Patrick | Na hernia staat Patrick gelukkig weer tussen zijn koeien​

Met 75 koeien en nog eens 60 andere runderen is Patrick een trotse melkveehouder, met liefde voor zijn vak én voor zijn dieren. Hij maakte lange dagen op zijn melkveehouderij. Tot zijn rugklachten steeds erger werden en onderzoek in het ziekenhuis uitwees dat hij een hernia had.
Roald van Zandwijk

Roald van Zandwijk | 'Ik ben weer met hart en ziel aan het werk!'

​Hoe kon ondernemer Roald van Zandwijk zijn bedrijf draaiende houden toen hij arbeidsongeschikt raakte? Samen met Interpolis vond hij de oplossing. Hij verlegde de koers van zijn bedrijf en is weer met hart en ziel aan het werk.


Pieter Schols | 'Mijn filmcamera en gehuurde lenzen waren weg.'

Filmmaker en fotograaf Pieter Schols meldde bij ons de diefstal van foto apparatuur uit zijn auto. Gelukkig konden wij hem helpen met deze schade en kon hij meteen weer aan de slag.
> Bekijk zijn verhaalBen Wilhelm | 'Vier keer een rekening niet betaald vanwege faillissement.'

“Het woord belazeren komt in mijn woordenboek niet voor. Ik belazer de ander niet, dus de ander belazert mij ook niet. Helaas weet ik inmiddels beter.” Zo begint de Apeldoornse ondernemer in verlichting en design, Ben Wilhelm, zijn verhaal over niet betalende debiteuren.
 

Els Claassen | Vooraf overleg om problemen te voorkomen.

Ondernemer Els Claassen produceert dubbele bedieningen voor lesvoertuigen. Zij legt uit waarom zij ons regelmatig om advies vraagt bij haar exportplannen.
> Bekijk haar verhaal