Voorkomen is beter dan genezen

Vrouw die aan het werk is en in een call zit

Waarom de ThuiswerkWijzer?

Maak werk van een gezonde thuiswerksituatie
Uit studies blijkt dat thuiswerkers meer kans hebben op (fysieke) klachten. Ze missen faciliteiten of krijgen te weinig ondersteuning vanuit hun werkgever om goed thuis te werken. Dit vergroot de kans op uitval van personeel en arbeidsongeschiktheid. Daarom zetten wij, samen met ondernemers, de volgende stap in ‘het nieuwe werken’. De ThuiswerkWijzer is een tool die jou hulp biedt bij het realiseren van een gezonde thuiswerksituatie voor jou en je medewerkers.
Man die op een laptop aan het werk is en last van zijn nek heeft

Krijg snel inzicht in de thuiswerksituatie van jou en jouw medewerkers

Met de ThuiswerkWijzer krijgen zzp’ers, werkgevers en werknemers inzicht in hun specifieke thuiswerksituatie. Na het beantwoorden van een paar vragen, krijg je persoonlijk advies over het voorkomen of verminderen van eventuele klachten. De tool biedt ook hulp in hoe je een gezonde thuiswerkplek voor jezelf inricht. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: ondernemen! En natuurlijk zorgen we ervoor dat al je (persoons)gegevens veilig zijn.

Ben je geïnteresseerd in de ThuiswerkWijzer?

Man die achter zijn bureau aan het thuiswerken is

Ga aan de slag!

Ben je benieuwd naar de ThuiswerkWijzer?
We vinden het belangrijk dat de ThuiswerkWijzer voldoet aan de wensen en behoeften van jou als ondernemer. Jij als ondernemer kunt ons helpen om de tool nog beter te maken. Ben je benieuwd naar de ThuiswerkWijzer en zou je de tool graag willen gebruiken? Maak een account aan, vul de vragenlijst in en stuur deze naar je medewerkers. Je kunt ons helpen door de pop-up vragen te beantwoorden.