Interpolis AOV

Met onze AOV verzeker je de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Maar wij helpen je ook om dit te voorkomen. Zodat je kunt blijven ondernemen. En raak je toch arbeidsongeschikt? Dan zijn we er natuurlijk ook voor je.

Zorg goed voor jezelf

We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer goed voor jezelf zorgt. Daarom bieden we naast onze verzekering oplossingen en diensten die je helpen om gezond te ondernemen.  

AOV voor 1 euro per uur

Een goede AOV hoeft niet duur te zijn. Voor veel beroepen sluit je al een AOV af voor 1 euro per uur. Bovendien profiteer je nu van 30% instroomkorting.

Een ondernemer met een burn-out verdient €0,- per uur. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je al af voor €1,- per uur.

Oorzaken van arbeidsongeschiktheid

Wist je dat 1 op de 4 ondernemers arbeidsongeschikt raakt? Onder zzp'ers neemt arbeidsongeschiktheid toe. Vaak zijn mentale klachten daar de oorzaak van.
  • Psychische klachten zijn de snelst groeiende oorzaak van arbeidsongeschiktheid. Ieder jaar lopen meer dan 1 miljoen mensen het risico op een burn-out en andere psychische klachten, omdat zij een te hoge werkdruk ervaren.
  • Een verkeerde houding, overbelasting, een ongeluk en spanningen zijn veroorzakers van fysieke klachten bij ondernemers. Dag in, dag uit werken met een pijnlijk lichaam: dat houdt niemand lang vol.
  • 20% van alle gevallen van arbeidsongeschiktheid wordt veroorzaakt door een ongeval (vaak in de vrije tijd).

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Verzekeren vinden wij niet de enige manier om met risico’s om te gaan. Liever helpen we je te voorkomen dat het misgaat. Daarom bieden we diensten van onafhankelijke specialisten aan, die je helpen om tegenslag te voorkomen. Jij kiest zelf wat je nodig hebt of waar je behoefte aan hebt. En welke specialist je wilt raadplegen. Wat je met hem of haar bespreekt, blijft tussen jullie. Zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Een greep uit onze oplossingen: 
logo Vraag het HANDS

Ondernemersadvieslijn

Heb je vragen over de zakelijke kant van jouw onderneming, zoals over het invullen van documenten? Of wil je advies over omgaan met stress? Deze en andere vragen stel je aan een adviseur van HANDS.
logo Hands 24/7

Persoonlijke coach Hands 24/7

Zijn er problemen die je uit jouw slaap houden? Ruzie met een zakelijk partner, een klant die niet betaalt, of ben je even de grip op de administratie kwijt? Dan kun je rekenen op de specialisten van HANDS.
logo-goodhabits

E-learnings Goodhabitz

Met de e-learnings van Goodhabitz maak je werk van jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook op het gebied van welbevinden. Leer omgaan met stress, krijg grip op jouw leven en zorg voor rust in jouw hoofd.

Ook interessant?

Arbeidsongeschiktheid: een AOV als vangnet

Sluit u wel of geen AOV af? Dit is een vraag die veel ondernemers zich stellen. We geven u graag meer informatie over het thema arbeidsongeschiktheid en mogelijke oplossingen.

Man achter bureau met computer

Bekijk uw situatie met de AO-tool

Ondernemen is risico's nemen. Maar het liefst wél bewust. Weet u hoe u er financieel voor staat als u arbeidsongeschikt raakt? En welke maatregelen u kunt nemen om uw inkomen te beschermen? Deze tool geeft u in 3 stappen inzicht in uw situatie.

Illustratie van man met vragen over arbeidsongeschiktheid

Tips om stress te verminderen

We hebben het altijd druk, druk, druk. We moeten én willen van alles. Om de batterij weer op te laten, is voldoende ontspanning nodig. Neem jij hier voldoende tijd voor? Nee? Tijd om dat te veranderen en goed voor jezelf te zorgen. Hoe je dat doet? We geven je praktische tips.

Man zittend in een fauteuil met zijn hand op zijn voorhoofd

Arbeidsongeschikt, en dan?

Met een AOV vangt u inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. U ontvangt dan een maandelijkse uitkering. En Interpolis gaat nog een stapje verder. Lees de verhalen van collega ondernemers, wat er gebeurde na het 1e contact met Interpolis.