Klantverhalen arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid kan ook u overkomen. Collega ondernemers vertellen u over de periode dat zij arbeidsongeschikt waren.

Interpolis biedt naast verzekeringen ook oplossingen en diensten

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vangt u inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. U ontvangt dan een maandelijkse uitkering. En Interpolis gaat nog een stapje verder.

Interpolis vindt het belangrijk dat u als ondernemer goed voor uzelf zorgt. Daarom bieden we naast onze verzekering ook oplossingen en diensten die u helpen om gezond te ondernemen. Zo kunt u blijven focussen op wat voor u echt belangrijk is. En als u toch arbeidsongeschikt raakt, kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Lees de verhalen van collega ondernemers, wat er gebeurde na het 1e contact met Interpolis.

Lees de verhalen van klanten

“Door een beetje ademruimte kreeg ik de grip op mijn leven terug”

Marit (32) is verloskundige in een maatschap. Ondanks de hoge werkdruk en de vele nachtdiensten vindt ze dat ze het mooiste werk van de wereld heeft. Toch zat haar iets dwars. “Het had niet zozeer te maken met mijn baan”, benadrukt ze. “Het was een opstapeling van gebeurtenissen in mijn privéleven die ervoor zorgden dat ik ‘overliep’. Ongemerkt.

“Misschien moest ik het roer omgooien en iets totaal anders gaan doen…”

Marga had al een tijdje last van lichamelijke klachten. Ze zag emoties altijd als een zwakte en benaderde de dingen het liefst rationeel. Maar met mijn Interpolis-coach besprak ik dat het juist belangrijk is om contact te maken met mijn gevoel. Ik moest immers gaan bepalen wat ik écht wilde. Zo kwam ik er uiteindelijk achter dat mijn rationele benadering van situaties beïnvloedt hoe ik met mijn medewerkers omga. En dat ik dit werk waarschijnlijk wel wil blijven doen als de omstandigheden veranderen.

“Ik leer te focussen op wat nog wél lukt”

Het is inmiddels 4 maanden geleden dat er operatief een tumor uit de arm van René (tandarts) werd verwijderd. De vooruitzichten zijn positief; hij hoeft niet meer terug te komen voor een nabehandeling en hij kan zijn arm weer goed bewegen. Maar sinds de operatie zit hij beduidend minder lekker in zijn vel. “Ik merk bijvoorbeeld dat ik erg moe ben. Ik slaap ’s nachts prima, dat is het probleem niet, maar ik ga tegenwoordig ook overdag regelmatig even onder zeil. Dat vind ik vervelend.

De juiste coaching op het juiste moment

Bekijk het klantverhaal van Bahman Nasrieh, eigenaar van fysiotherapiepraktijk Delfshaven.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Interpolis biedt in combinatie met Interpolis InkomensZekerPlan, de arbeidsongeschiktheidsverzekering, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Is een AOV iets voor u? 

Het afsluiten van een AOV kan een goede oplossing zijn om het risico van inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op te vangen. Bovendien kunt u onze verzekering altijd afstemmen op uw situatie. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzekeren en hoe lang uw eigenrisicoperiode is.