Verzekeren in de bouw, hoe werkt dat?

Veiligheid en continuïteit zijn voor u als ondernemer in de bouw belangrijk. U wilt ongelukken voorkomen en ervoor zorgen dat het werk door kan gaan. Ook bij tegenslag. Daarvoor is het van belang om goed voorbereid te zijn op bestaande en toekomstige risico's. Zoals brand, aansprakelijkheid en verzuim. We helpen u hier graag bij.

VerzekeringenOverzicht

Aansprakelijkheid

Alle verzekeringen die te maken hebben met de activiteiten die uw bedrijf uitvoert.
Personen

Gezondheid & inkomen

De verzekeringen die te maken hebben met uw personeel.

(On)roerend goed

Alle verzekeringen die te maken hebben met de gebouwen en spullen van uw bedrijf.

Online afsluiten of persoonlijk advies?

Zelf online uw verzekering afsluiten kan waar en wanneer u maar wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Wilt u verzekeringsadvies op maat? Bijvoorbeeld vanwege de hoge omzet of het specialisme van uw bedrijf? De verzekeringsadviseur van Rabobank geeft u graag advies.

Online afsluiten

  • regel uw verzekeringen eenvoudig online

  • kies zelf welke risico's u verzekert en welke niet

  • vooral voor zzp'ers en kleinzakelijke bedrijven

Persoonlijk advies

  • persoonlijk advies over uw verzekeringen

  • meer inzicht in de risico's voor uw bedrijf en situatie

  • vooral voor middelgrote en grootzakelijke bedrijven

Oplossingen en diensten om schade te voorkomen:

snel weer aan de slag na diefstal van je bus

ZekerVanJeBus

Het is vervelend als uw bestelbus gestolen wordt. ZekerVanJeBus spoort deze weer voor u op en haalt hem terug. Zodat u snel weer aan de slag kunt, met uw eigen bus.

Werkplekonderzoek bij zware beroepen

Heeft u een lichamelijk zwaar beroep? Dan is een veilige en gezonde werkomgeving zeker belangrijk. Wij bieden een gratis werkplekonderzoek aan als u bij ons een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft.

ZorgVanDeZaak

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) wordt gemaakt om veilig en gezond werken in uw bedrijf te bevorderen. Ook als u of uw medewerkers onderweg zijn.

Inzicht in risico's:

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontwikkelingen in de bouwsector

In de bouw moet u als ondernemer goed zicht hebben én houden op uw risico's. Ook wilt u waarschijnlijk op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector. Zoals van nieuwe wetten en regels. Wij hebben de belangrijkste informatie, inzichten en handige links op een rij gezet.
bedrijfsrisico's in de praktijk

Zo gaat LSB Groep om met risico's in de bouw

"Een verzekering is een reservepotje voor de grote risico’s die we lopen", vertelt Maurice van Avesaath, eigenaar van familiebedrijf LSB Groep. "Kleinere risico’s kunnen we zelf opvangen, die hoeven we dus niet te verzekeren. Voor mij is het niet meer dan logisch dat Interpolis helpt hierin de juiste afweging te maken."