Ondernemer in zijn warehouse, dat na een brand snel is herbouwd

Zakelijke adviesverzekeringen

Verzekeringen voor bedrijven met een omzet vanaf 1 miljoen euro

 • na schade binnen 1 dag weer door
 • glasheldere voorwaarden, geen gedoe
 • alleen verzekerd voor risico's passend bij uw bedrijf
Zakelijke verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via de Rabobank.
Samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.

Lees meer over de voordelen van onze samenwerking

Wat verzekert u met onze zakelijke adviesverzekeringen?

Uw bedrijfsrisico’s op het gebied van schade verzekert u met ons verzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf®. Verzuim van uw personeel verzekert u met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®. U kiest voor uitgebreide dekkingen die er voor u als ondernemer toe doen. En u bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren. Onze zakelijke adviesverzekeringen sluit u af via persoonlijk advies van Rabobank.

7 voordelen van onze adviesverzekeringen

 • Binnen 1 dag weer door

  Bij schade wilt u zo snel mogelijk weer door. Daarom helpt 1 van onze experts of iemand uit ons schadenetwerk u binnen 1 dag. Ook als uw schade niet gedekt is, helpen we u verder.

 • Groei is natuurlijk meeverzekerd

  Nieuwe kansen pakken en groeien met uw bedrijf? Groei in omzet en voorraad is tot 30% standaard meeverzekerd. Dat geldt ook voor groei door branchegerelateerde activiteiten. Met uitzondering van groei in personeel binnen uw verzuim- of WIA-verzekering.

 • Glasheldere voorwaarden, geen gedoe

  Wat wel en niet verzekerd is en hoe uw dekking eruit ziet, staat helder beschreven in de voorwaarden. Ook onze servicebeloften zijn duidelijk. Zo hebt u 1 eigen risico per schadegeval.

 • Alleen verzekerd voor risico's passend bij uw bedrijf

  U kiest uit ruime basisdekkingen en bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren. Bovendien hebt u de keuze uit 4 verschillende eigen risico's.

 • Unieke aansprakelijkheidsdekkingen voor uw medewerkers

  Er is geen discussie over aansprakelijkheid: een ongeval tijdens werktijd is altijd verzekerd. Ook tijdens woon-werkverkeer en bij bedrijfsuitjes. En dat geldt voor al uw medewerkers.

 • Het ondernemersteam staat voor u klaar

  Bij schades en vragen staat ons ondernemersteam voor u klaar. Onze specialisten helpen u bij schadesituaties en nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijf.

 • Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers

  Verzekeren is niet de enige manier om met risico's om te gaan. Daarom geven we u inzicht en tips rondom risico's. Bovendien ontwikkelen we preventiediensten speciaal voor ondernemers.

8,4

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,4 (uit 168.685 beoordelingen)
Als ik terugkijk, zijn er eigenlijk 2 dingen van belang. Snel weer door kunnen en de mensen om mij heen, om me daarbij te helpen. De bank en verzekeraar stonden voor me klaar.
Edwin van der Ham - eigenaar Montapacking