Vrouw zit aan een tafel een tijdschrift te lezen. Ze pakt haar kop koffie van de tafel waar ook een smartphone en een fototoestel liggen. Met de BuitenDeDeurverzekering® van Interpolis kunt u uw spullen buitenshuis in Nederland verzekeren.

Elektronische apparaten

Verzeker zakelijke elektronische hulpmiddelen

Met deze aanvullende dekking verzekert u alle zakelijke elektronische apparaten die u gebruikt, zoals laptops, navigatiesystemen en pinautomaten, voor schade door onder meer brand, diefstal of een ongeluk.

Spullen op locatie en onderweg

Zakelijke elektronische apparaten op uw bedrijfslocatie zijn met deze aanvullende dekking verzekerd. Dat geldt ook voor apparaten die onderweg gebruikt worden. Bijvoorbeeld als u uw laptop laat vallen bij het instappen van uw auto.

Ook bij privégebruik

Ook als u zakelijke elektronische apparaten privé gebruikt, zijn deze verzekerd voor schade en diefstal.

Startersvoordeel

Profiteer een half jaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl.

Wat is wel en niet verzekerd?

De aanvullende dekking Elektronische apparaten sluit u aanvullend af op uw Interpolis Inventarisverzekering. Daarmee verzekert u zakelijke apparatuur tegen schade en diefstal.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.