Collectieve zorgverzekering afsluiten via Rabobank

Direct verzekeren via Rabobank
Interpolis verkoopt ZorgActief uitsluitend via Rabobank. Voor het afsluiten van een collectieve verzekering kunt u terecht op Rabobank.nl. U kunt daar ook eerst een adviesgesprek aanvragen.

Collectieve zorgverzekering online afsluiten
Interpolis ZorgActief voor uw Bedrijf® kunt u online afsluiten. Naast een aantrekkelijke korting op de premie, krijgen uw medewerkers en u toegang tot snelle en goede zorg. U houdt meer grip op verzuim en de daarmee samenhangende kosten. Binnen 1 werkdag ontvangt u een bevestiging met een collectiviteitsnummer. 

Informeer uw medewerkers zelf met onze hulp
Natuurlijk is het van belang om uw medewerkers te informeren over de voordelen van Interpolis ZorgActief. Uit ervaring weten wij dat medewerkers het liefst geïnformeerd worden door hun eigen werkgever. Om te voorkomen dat u daar te veel tijd mee kwijt bent helpen wij u daar graag bij. Bij het sluiten van de collectiviteit kunt u zelf kiezen hoe u uw medewerkers wilt informeren. Kiest u voor e-mails? Wilt u een brief sturen? Wilt u dit zelf doen of dit uitbesteden? Ons uitgangspunt is dat u zelf de afzender bent. Altijd op een manier waarbij de privacy van uw medewerkers geborgd is. 

Opzegservice
Dankzij de opzegservice wordt de huidige zorgverzekering automatisch beëindigd als uw medewerker zich bij ons aanmeldt.

Werkgeverslijn
Heeft u als werkgever vragen? Bel dan de medewerkers van de ZorgActief Werkgeverslijn via telefoonnummer 013 462 22 99.

Interpolis Zorglijn
Wanneer uw medewerkers vragen hebben over Interpolis ZorgActief collectiviteiten, dan kunnen zij contact opnemen met de medewerkers van de Interpolis Zorglijn.