​​​​

Lees hier de tekstversie van de film Interpolis ZekerVanJeZaak®

Klaar voor de start? Start. Je bent een startende ondernemer. Je begint klein. Maar je groeit al snel. Je inventaris wordt groter. Er komt een aanbouw bij. Je voorraad verdubbelt. En… personeel. Om te groeien moet je risico’s nemen. Dat is logisch.

Risico’s horen bij ondernemen. Een brand of inbraak. Het kan gebeuren. Maar ook een claim die je tegen je krijgt. Of als je zelf ziek wordt. Zaken die jou als ondernemer niet in de weg mogen staan. Met Interpolis ZekerVanJeZaak® dek je die risico’s af. Waarbij jij wel zelf bepaalt wat je verzekert en wat niet. Jij bent tenslotte de baas.

Met de ruimste dekking en de minste kopzorgen. En het mooie is: Interpolis ZekerVanJeZaak® groeit met je mee. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen of dat je elke wijziging direct hoeft door te geven. Ook zo handig: in één gesprek ben je bij je Rabobank verzekerd. Dan heb je één polis en één aanspreekpunt voor al je verzekeringen en overige financiële zaken. Kun jij aan de slag. Interpolis ZekerVanJeZaak® geeft je de ruimte om te groeien. Nu in het Rabobank OndernemersPakket. Interpolis Glashelder.

​Rabobank is onze partner. Alleen via de Rabobank kunt u Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluiten. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken.

Lees meer op Rabobank

Hebt u al een Interpolis ZekerVanJeZaak®?
Voer zelf wijzigingen door op Rabobank.nl.

Interpolis en Rabobank werken nauw samen. En dat is niet voor niets. Interpolis biedt kwalitatieve verzekeringen en helpt u naast het geven van inzicht in uw ondernemersrisico’s ook met het voorkomen en oplossen van schade. Rabobank is onze partner hiervoor. Alleen via de Rabobank kunt u Interpolis ZekerVanJeZaak® afsluiten. Zo krijgt u een passend advies over al uw financiële zaken, waar uw verzekeringen deel van uitmaken. Het wijzigen van uw verzekeringspakket kunt u ook online.