inline/alertinline/autoinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/downloadinline/errorinline/facebookinline/geldzakeninline/instagraminline/kkvinline/koptelefooninline/linkedininline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/slotinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubeinline/twitterinline/youtube

ZeZa app

Welkom op de ZeZa-app pagina

Hier download je de ZeZa-app. Deze app helpt je met de inhoud van ZeZa. Welke risico’s loopt een klant en hoe past ZeZa hierbij.

De app is een aanvulling op de kennismodules die Interpolis aanbiedt voor lokale banken en RKS. De app werkt niet zonder de ZeZa waaier. Voor informatie en het opvragen van de ZeZa waaier stuur je een e-mail sturen naar zeza@interpolis.nl.

Er is een versie voor Android of iOS. Lees eerst onderstaande instructie voordat je gaat downloaden.

iOS (Apple iPhone) telefoon

  • Als je de ZeZa app opent krijgt je een melding: ‘Niet-vertrouwde bedrijfsontwikkelaar’. Het is veilig om deze app te gebruiken.
  • Druk op ‘Annuleer’.
  • Je kunt de app gebruiken door de ontwikkelaar als vertrouwd aan te merken. Ga naar: Instellingen/Algemeen/Apparaatbeheer/Purple Cow Concepts B.V. en druk op ‘Vertrouw'

Android telefoon

  • Voordat je de ZeZa app kunt downloaden en installeren moet je apps van onbekende bronnen toestaan.
  • Ga op jouw telefoon naar Instellingen / Schermvergrendeling en beveiliging en zet installatie van ‘onbekende bronnen’ aan.
  • Jouw telefoon is nu klaar om de ZeZa app te downloaden en installeren.

Werk je bij Rabobank Nederland, Interpolis of Achmea?

Dan kun je de ZeZa app ook doorlopen. Selecteer in de app als locatie Rabobank algemeen of Interpolis algemeen.