Interpolis verzekeringen

Elke 5 jaar een elektra inspectie

Kies een elektra inspectie die bij je past.

Een inspectie geeft inzicht in de onderhoudstoestand van je elektrische installatie. Met dit inzicht kun je onderhoud laten uitvoeren voordat problemen ontstaan.

Bekijk onze inspecties

Wij gaan verder dan verzekeren.

Glastuinbouw

‘We maken een plan.’ Fresiateler Theo Akerboom vertelt hoe hij onderhoud plant. Lees meer over het voorkomen van stilstand en vergroten van de veiligheid op uw glastuinbouwbedrijf.

Open teelten

‘Het draait allemaal om mijn gewas.’ Akkerbouwer Leon de Geus vertelt hoe hij in bedrijf blijft. Lees onze tips om de kans op stilstand of schade op uw akkerbouwbedrijf te verkleinen.

Veehouderij

Laat je inspireren door onze tips en adviezen voor een veilig en stevig gebouw en een optimale conditie van je installaties. Zo bereid je je voor op risico’s die je bedrijf stil kunnen leggen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met actuele en relevante informatie voor je agrarisch bedrijf.

Weer risico's

Neerslag, wind, kou, warmte en droogte. Het weer heeft veel invloed op bedrijven waar met planten en dieren wordt gewerkt. Wat zijn de risico's voor jouw bedrijf en welke oplossing past bij jou?
Sinds 1 juli is schade door overstromingen uitgebreider verzekerd.
Hebben je gebouw of spullen waterschade door een overstroming van alleen een niet-primaire waterkering in Nederland? Sinds 1 juli 2022 is deze schade ook verzekerd. Vanaf 1 januari 2023 verwerken we deze uitbreiding ook in de verzekeringsvoorwaarden.