Interpolis verzekeringen

Vanaf 1 juli is overstroming van niet-primaire waterkeringen automatisch meeverzekerd
Deze uitbreiding geldt voor agrarisch ondernemers die verzekerd zijn tegen schade door binnendringen van neerslag. De aangepaste voorwaarden volgen vanaf januari 2023 bij de prolongatie.

Meer informatie

Verzekeringen

Vind de verzekering die bij u past

Inzicht in bedrijfsrisico’s

Onze tips en oplossingen

Service & contact

Wij zorgen dat u weer verder kunt

In bedrijf blijven

Dat is voor u als agrarisch ondernemer het belangrijkst. Daarom geven wij u tips om veelvoorkomende risico’s op uw bedrijf te verminderen of te voorkomen.

Akkerbouw

"Het draait allemaal om mijn gewas." Akkerbouwer Leon de Geus vertelt hoe hij in bedrijf blijft. Lees onze tips om de kans op stilstand of schade op uw akkerbouwbedrijf te verkleinen.

Glastuinbouw

"We maken een plan." Fresiateler Theo Akerboom vertelt hoe hij onderhoud plant. Lees meer over het voorkomen van stilstand en vergroten van de veiligheid op uw glastuinbouwbedrijf.

Veehouderij

Laat u inspireren door onze tips en adviezen voor een veilig en stevig gebouw en een optimale conditie van uw installaties. Sectormanager John de Hoon: "Bereid u voor op risico's die uw veehouderijbedrijf stil kunnen leggen".
Agro nieuwsbrief
Wilt u 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met actuele en relevante informatie voor uw agrarisch bedrijf ontvangen?

Ook interessant voor u?

Weerrisico's

Neerslag, wind, kou, warmte en droogte. Op bedrijven waar met planten en dieren wordt gewerkt, heeft het weer veel invloed. Wat zijn de risico's voor uw bedrijf en welke oplossing past bij u?

Zonnepanelen

Haal optimaal rendement uit uw installatie, en doe dat op een veilige manier. We geven u tips over aanschaf, aanleg, gebruik en onderhoud van deze installaties.

Cybercriminaliteit

DDoS-aanvallen, ransomware, phishing, trojan horses. Wat gebeurt er als u geen toegang meer hebt tot uw computers en bedrijfsnetwerk? Hoe voorkomt u een digitale inbraak?

Blijf alert bij lassen

Lassen en slijpen zijn de meest voorkomende oorzaken van brand op het agrarisch bedrijf. Hoe verkleint u de kans op brand?