Interpolis verzekeringen

Elke 5 jaar een elektra inspectie

Kies een elektra inspectie die bij je past

Een inspectie geeft inzicht in de onderhoudstoestand van je elektrische installatie. Met dit inzicht kun je onderhoud laten uitvoeren voordat problemen ontstaan.

Wij gaan verder dan verzekeren

Glastuinbouw

‘We maken een plan.’ Fresiateler Theo Akerboom vertelt hoe hij onderhoud plant. Lees meer over het voorkomen van stilstand en vergroten van de veiligheid op jouw glastuinbouwbedrijf.

Open teelten

‘Het draait allemaal om mijn gewas.’ Akkerbouwer Leon de Geus vertelt hoe hij in bedrijf blijft. Lees onze tips om de kans op stilstand of schade op jouw akkerbouwbedrijf te verkleinen.

Veehouderij

Laat je inspireren door onze tips en adviezen voor een veilig en stevig gebouw en een optimale conditie van je installaties. Zo bereid je je voor op risico’s die je bedrijf stil kunnen leggen. 
Container met batterij voor energieopslag in een weiland

Weet jij waar je rekening mee moet houden bij de opslag van energie?

Berry Looijen (technisch specialist): ‘Elke ondernemer met levende have, bewaarproducten en teelten in kassen, raad ik aan om energie opslagsystemen buiten en op veilige afstand van je agrarische bedrijfsvoering te houden.’ 
Jeroen van Zomeren kijkt in de meterkast

Cyberweerbaarheid steeds belangrijker

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de land- en tuinbouw. Een mooie ontwikkeling waarbij de productie efficiënter en duurzamer wordt. De keerzijde is dat het aantal bedrijven dat getroffen wordt door een vorm van cybercriminaliteit stijgt.

Hoe zorg je dat je hierop voorbereid bent?

Weerrisico’s in jouw bedrijf

Neerslag, wind, kou, warmte en droogte. Het weer heeft veel invloed op bedrijven waar met planten en dieren wordt gewerkt. Wat zijn de risico's voor jouw bedrijf en welke oplossing past bij jou?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ontvang 6 keer per jaar onze nieuwsbrief met actuele en relevante informatie voor je agrarisch bedrijf.