De invloed van weer

Neerslag, wind, kou, warmte en droogte. Op bedrijven waar met planten wordt gewerkt, heeft het weer grote invloed. Soms kunt u voorbereidingen treffen om de gevolgen te beperken. Soms is dat niet mogelijk, zoals bij hagel. Dan is een verzekering de beste oplossing.

Veilige bewaarloods

Een brandveilige loods met een goede constructie verkleint de kans op verstoring van uw bewaarproces. Hoe zorgt u voor een robuuste en brandveilige bewaarloods?

Gewas bespuiten

Als u uw gewas bespuit, kunnen spuitmiddelen ‘overwaaien’ naar andere percelen of gewassen. Zorgvuldigheid en de juiste omstandigheden verkleinen de kans op schade.

Uniek bedrijf vraag om unieke oplossing

Brandveiligheidsdeskundige Erwin Braak ontwierp met partners een branddetectie- en blussysteem voor een bijzonder bedrijf. Hij vertelt hoe een goede samenwerking en technische hoogstandjes leiden tot een brandveilig bedrijf.

Hoe u door samenwerken verder komt

Interpolis is trots op de agrarische sector. We laten daarom graag zien hoe wij door samenwerken verder ontwikkelen in de steeds veranderende agrarische omgeving. Annemarie gaat op bezoek bij de akkerbouwers van Novifarm.

Ook interessant voor u?

Veilig op weg in de oogstperiode

Elk jaar veroorzaakt modder op de weg vervelende ongevallen. Zorg dat uw werkomgeving veilig blijft. Voor uzelf en voor anderen.

Verwarming en heteluchtkanonnen

Bij het gebruik van gasstralers, heaters en heteluchtkanonnen komt veel hitte vrij. Dit kan brand veroorzaken. Hoe gebruikt u deze verwarmingsbronnen op een veilige manier?

Huisvesting seizoensarbeiders

Het is weer voorjaar. Grote kans dat u tijdens de drukke periode gebruik maakt van tijdelijke arbeidskrachten. Lees onze tips voor een veilige woonruimte.

Seizoensarbeiders aan het werk op het land. Biedt u hen onderdak op uw bedrijf? Zorg dan voor een (brand)veilige woonruimte. | Interpolis verzekeringen

Maak het dieven lastig

Werktuigen, diesel en GPS-modules zijn in trek. Hoe verkleint u de kans op diefstal en hoe vindt u gestolen werktuigen snel terug?

Open dag

Stelt u uw bedrijf open voor bezoekers tijdens een evenement? Verklein de kans op schade en ongevallen, zodat u ook na het evenement terug kunt kijken op een plezierige dag.

Veilig opladen van accu’s

Tijdens het opladen van accu’s, van bijvoorbeeld heftrucks, ontstaat het zogenaamde knalgas. Een explosief mengsel van waterstofgas en zuurstof. Een kleine vonk is voldoende om een brand te veroorzaken. Hoe kunt u dit voorkomen?