Wat verzekert u met onze agrarische bedrijfsverzekeringen?

Agrarisch ondernemers verzekeren met Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch hun activiteiten, vervoersmiddelen en risico’s die te maken hebben met agrarische gebouwen, levende have en teelt. Ook omzet uit nevenactiviteiten en particuliere risico's zijn mee te verzekeren. De verzekeringen zijn goed op elkaar afgestemd met dekkingen die naadloos op elkaar aansluiten. De verzekeringen staan overzichtelijk op 1 polis. Onze agrarische verzekeringen sluit u af via persoonlijk advies van Rabobank.

Verzekeringen voor agrarische bedrijven

Als agrarisch ondernemer werkt u in een omgeving, waar risico’s (snel) veranderen. Door schaalvergroting, digitalisering en internationalisering zien we agrarische bedrijven groeien en verbreden. Ook wie wil stoppen heeft te maken met veranderingen die vragen om deskundig advies bij het managen van risico’s en zekerheden.


Binnen 1 dag weer door
Als er iets gebeurt, wilt u geen gedoe. U wilt snel weer door kunnen met uw bedrijf. Interpolis helpt u daarbij. Wij bieden u passende verzekeringen voor glastuinbouw-, landbouw- en veehouderijbedrijven. En voor deelsectoren met vergelijkbare risico’s, zoals loonwerk, maneges en tuincentra.

Verzeker uw risico’s met Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch
De verzekeringen in dit pakket zijn overzichtelijk ingedeeld in 4 rubrieken. U kiest voor ruime dekkingen die er voor u toe doen. En u bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren.

 7 voordelen van ZekerInBedrijf

 • Binnen 1 dag weer door

  Bij schade wilt u zo snel mogelijk weer door. Daarom helpt 1 van onze experts of iemand uit ons schadenetwerk u binnen 1 dag. Ook als er voor uw schade geen dekking is, helpen we u wel verder.

 • Glasheldere voorwaarden, geen gedoe

  Wat wel en niet verzekerd is en hoe uw dekking eruit ziet, staat helder beschreven in de voorwaarden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 • Ons agrarisch team staat voor u klaar

  Bij schade en vragen staan onze experts voor u klaar. Specialisten met kennis van landbouw en glastuinbouw en goed geworteld in de sector helpen u bij schade, ze nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijf.

 • Verzekerd voor risico's passend bij úw bedrijf
  U kiest uit ruime flexibele dekkingen en bepaalt zelf wat u extra wilt verzekeren. Ook hebt u de keuze in eigen risico.

 • Unieke dekkingen voor uw medewerkers

  Er is geen discussie over aansprakelijkheid: een ongeval tijdens werktijd is altijd verzekerd. Ook tijdens woon-werkverkeer. En dat geldt voor al uw medewerkers.

 • Groei is natuurlijk meeverzekerd

  Nieuwe kansen pakken en groeien met uw bedrijf? Groei in omzet en voorraad is meeverzekerd.

 • Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers

  In bedrijf blijven is voor u belangrijk. Daarom geven we u graag tips en advies rondom risico's. Inzicht in risico’s en mogelijkheden voor preventie helpen u bij het maken van goede keuzes.

Agro activiteit

Activiteit

Alle verzekeringen die te maken hebben met de activiteiten van een agrarisch bedrijf.
Agro vervoer

Vervoer

Alle verzekeringen voor de vervoersmiddelen op een agrarisch bedrijf.
Agro locatie

Locatie Agrarisch

Alle verzekeringen voor gebouwen, levende have en teelt op een agrarisch bedrijf.
Particulier agrarisch

Particulier

Verzekeringen voor de particuliere risico’s van de agrarisch ondernemer.
Agro gezondheid

Gezondheid & inkomen

Verzekering voor risico's van arbeidsongeschiktheid voor de agrarisch ondernemer.

Verzekeren is niet de enige oplossing

inzicht in risico's & preventie
Graag geven we je tips en advies om risico’s te verminderen of voorkomen. Want voor jou is in bedrijf blijven belangrijk. Bij Interpolis geloven we dat inzicht in risico’s en mogelijkheden voor preventie je helpen bij het maken van goede keuzes.
Bedrijven Compact Polis