Wat verzeker je met onze agrarische bedrijfsverzekeringen?

Agrarisch ondernemers verzekeren met Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch hun activiteiten, vervoersmiddelen en risico’s die te maken hebben met agrarische gebouwen, levende have en teelt. Ook omzet uit nevenactiviteiten en particuliere risico's zijn mee te verzekeren. De verzekeringen zijn goed op elkaar afgestemd met dekkingen die naadloos op elkaar aansluiten. De verzekeringen staan overzichtelijk op 1 polis. Onze agrarische verzekeringen sluit je af via persoonlijk advies van Rabobank.

Verzekeringen voor agrarische bedrijven.

Als agrarisch ondernemer werk je in een omgeving, waar risico’s (snel) veranderen. Door schaalvergroting, digitalisering en internationalisering zien we agrarische bedrijven groeien en verbreden. Ook wie wil stoppen heeft te maken met veranderingen die vragen om deskundig advies bij het managen van risico’s en zekerheden.


Binnen 1 dag weer door.
Als er iets gebeurt, wil je geen gedoe. Je wilt snel weer door kunnen met je bedrijf. Interpolis helpt je daarbij. Wij bieden je passende verzekeringen voor glastuinbouw-, landbouw- en veehouderijbedrijven. En voor deelsectoren met vergelijkbare risico’s, zoals loonwerk, maneges en tuincentra.

Verzeker je risico’s met Interpolis ZekerInBedrijf® Agrarisch.
De verzekeringen in dit pakket zijn overzichtelijk ingedeeld in 4 rubrieken. Je kiest voor ruime dekkingen die er voor jou toe doen. En je bepaalt zelf wat je extra wilt verzekeren.

7 voordelen van ZekerInBedrijf:

 1. Binnen 1 dag weer door.
  Bij schade word je binnen 24 uur geholpen door een expert van Interpolis of door iemand uit ons schadeherstelnetwerk. We helpen je altijd verder. Ook als jouw schade niet gedekt is. Bijvoorbeeld via ons sterke schadeherstelnetwerk.
 2. Glasheldere voorwaarden, geen gedoe.
  Je verzekering en dekking zijn kort en begrijpelijk opgeschreven. Zo weet je waar je aan toe bent. Vrijwel alle schades zijn gedekt.
 3. Alleen verzekerd voor risico's passend bij je bedrijf.
  Je kiest uit ruime basisdekkingen. En bepaalt zelf wat je extra verzekert.
 4. Unieke dekking voor je medewerker.
  Kies voor een dekking zonder discussie over aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval of beroepsziekte. Je bent ook verzekerd tijdens bedrijfsuitjes. Dit geldt voor alle medewerkers, dus ook voor uitzendkrachten, stagiaires en vrijwilligers.
 5. Ons team van risicodeskundigen staat voor je klaar.
  Je kunt terecht bij een speciaal team voor risico-inzichten en vragen over preventie.
 6. Koploper in preventie, met slimme oplossingen en checks voor ondernemers.
  Interpolis is koploper in preventie met slimme oplossingen en checks. Bijvoorbeeld voor bedrijventerreinen en op het gebied van elektra en bouwadvies.
 7. Groei is natuurlijk meeverzekerd.
  Groei in omzet, voorraad en activiteiten binnen je eigen business is meeverzekerd.

Activiteit

Alle verzekeringen die te maken hebben met de activiteiten van een agrarisch bedrijf.

Vervoer

Alle verzekeringen voor de vervoersmiddelen op een agrarisch bedrijf.

Locatie Agrarisch

Alle verzekeringen voor gebouwen, levende have en teelt op een agrarisch bedrijf.

Particulier

Verzekeringen voor de particuliere risico’s van de agrarisch ondernemer.

Gezondheid & inkomen

Verzekering voor risico's van arbeidsongeschiktheid voor de agrarisch ondernemer.

Verzekeren is niet de enige oplossing.

Inzicht in risico's & preventie.

Graag geven we je tips en advies om risico's te verminderen of voorkomen. Want voor jou is in bedrijf blijven belangrijk. Bij Interpolis geloven we dat inzicht in risico’s en mogelijkheden voor preventie je helpen bij het maken van goede keuzes.
Bedrijven Compact Polis