Over Interpolis

Interpolis mobiliseert Nederland om de samenleving elke dag te laten focussen op wat  echt belangrijk is: In het verkeer, in de leefomgeving van mensen, in bedrijven.

 

Daarom willen wij de autonome kracht en zelfredzaamheid van alle betrokkenen vergroten, reiken we oplossingen aan die de kans op ontwrichtende gebeurtenissen verkleinen, en zoeken we voortdurend met een groeiend netwerk van geschikte partners naar nieuwe inzichten en oplossingen.

Over ons

We zijn graag helder over ons beleggingsbeleid. In het beleggingsbeleid Interpolis leest u welk beleggingsbeleid wij voeren.

Wij zijn verplicht te controleren of een declaratie voor zorg terecht is: heeft de zorg plaatsgevonden en was de zorg zelf terecht? Hoe we deze zogenaamde ‘materiële controle’ uitvoeren, leest u in het algemeen controleplan materiële controle, versie februari (pdf).

Interpolis & Rabobank

Interpolis en Rabobank werken samen. Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. 

Logo Interpolis Rabobank

Interpolis & Achmea

Interpolis is een van de merken in moederbedrijf Achmea. Bent u particuliere of zakelijke klant van Interpolis? Dan krijgt u voor uw verzekeringen ondersteuning via verschillende divisies van Achmea. U merkt daar niets van, maar profiteert wel van de kwaliteit van een stevig merk.

Logo Interpolis Achmea

Onze visie

Heldere oplossingen waar mensen echt iets aan hebben.

Nieuws

Interpolis staat midden in de maatschappij. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten. 

Werken bij Interpolis

Bekijk de vacatures en loopbaanmogelijkheden binnen Interpolis en Achmea.

Meer over Interpolis

Informatie over onze geschiedenis, klantonderzoeken, fraudebeleid en meer.