inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Over Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. 

Alles verzekeren is geen oplossing

Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.
Klantenservice medewerkers

Kom binnen kijken bij Interpolis

Maak een virtuele wandeling door ons kantoor. Tot aan het prachtige uitzicht vanaf de 19e etage. U komt langs verhalen over hoe we werken, en uitleg over de ruimten en de ontwerpers die aan het kantoor hebben bijgedragen.

Raad van Kinderen

Interpolis laat kinderen meepraten in bestuurskamer

In 2014 startte Interpolis voor het eerst een samenwerking met de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation en UNICEF Nederland. Doel is om kinderen een stem te geven en daarmee beslissingen van organisaties meer toekomstbestendig te maken.

In 2017 vormen leerlingen van basisschool St. Caecilia uit Berkel-Enschot de Raad van Kinderen van Interpolis. Interpolis heeft als doel om Nederland veiliger te maken. Maar hoe verhoudt zich die ambitie tot de ouderen in onze samenleving? Daar gaat de Raad van Kinderen ons mee helpen. De Raad denkt dit jaar mee over het vraagstuk: "Hoe kan Interpolis mensen helpen om oud te worden in de eigen woning?"
Logo Interpolis Rabobank
Interpolis & Rabobank
Interpolis en Rabobank werken samen. Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.Interpolis & Achmea
Interpolis is een van de merken in moederbedrijf Achmea. Bent u particuliere of zakelijke klant van Interpolis? Dan krijgt u voor uw verzekeringen ondersteuning via verschillende divisies van Achmea. U merkt daar niets van, maar profiteert wel van de kwaliteit van een stevig merk.


Logo Interpolis Achmea
Onze visie
Heldere oplossingen waar mensen echt iets aan hebben.

Nieuws

Interpolis staat midden in de maatschappij. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten.


Werken bij Interpolis
Bekijk de vacatures en loopbaanmogelijkheden binnen Interpolis en Achmea.