Zo maken wij het verschil voor jou.

Een koppel zit in de huiskamer en kijken op een zwangerschapstest | Over Interpolis

Meer dan alleen verzekeren.

Zo werken wij aan een veilige maatschappij.

Veiliger verkeer, een veilig thuis en minder leed voor dieren en agrariërs door stalbranden. Wij helpen de samenleving verder door te leren en te experimenteren met oplossingen. Deze bedenken we samen met klanten en partners. Want dat is volgens ons de coöperatie van nu.
2 huisgenoten kijken in de spiegel terwijl ze tandenpoetsen | Over Interpolis

Glashelder is meer dan een belofte.

Het is een houding waarmee Interpolis zich onderscheidt.

Zo weet je direct waar je aan toe bent. En wat je kunt doen om schade te voorkomen of te beperken. Onze verzekeringen zijn duidelijk en transparant, beloftes komen we na en problemen lossen we concreet op. Wij helpen als het erop aankomt. Je kunt bij ons terecht voor schade-, levens- en zorgverzekeringen.

Wij zijn Interpolis.

'Kan niet' bestaat niet. Wij zijn ervan overtuigd dat als het bedacht kan worden, het ook te realiseren is. Onze mensen werken elke dag hard om voor jou het verschil te maken.
Collega Jade | Werken bij Interpolis

"Het begrijpen van jouw behoeften."

Jade

"Maar ook open communicatie en een probleemoplossend vermogen staat centraal in alle functies die ik had bij Interpolis. In 15 jaar tijd kreeg ik mooie kansen om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken."
Collega Paul | Werken bij Interpolis

"Mijn hart gaat sneller kloppen van blije klanten."

Paul

"Schade oplopen is voor jou al vervelend genoeg. Dit is ons 'moment van de waarheid'. Dan laten wij zien dat je een goede keuze maakt om je bij Interpolis te verzekeren."
Collega Sylwia| Werken bij Interpolis

"Samen maken we het verschil. Glashelder. "

Sylwia

"Klanten kiezen niet alleen voor je om wat je doet, maar ook waarom je het doet. Wij creëren meerwaarde voor én met klanten."
Ook werken bij Interpolis?
Dan ben je in dienst van Achmea. Binnen Interpolis en Achmea bieden we je allerlei mogelijkheden om je persoonlijk én op je vakgebied te ontwikkelen.

Zo maken we Nederland samen veiliger.

Man die zijn elektrische auto aan de oplader gaat doen

Veilig onderweg

We gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autoritje naar oma tot een middag fietsen met vrienden. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger.
Veilig wonen | We moeten ons voorbereiden op de risico's van het veranderende klimaat en onze omgeving hierop aanpassen. | Interpolis

Een veilig huis is een fijn thuis

Je huis is een plek voor ontspanning en waar je je fijn en veilig wil voelen. Wij willen samen met jou zorgen voor een veilig thuis waar jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Ondernemer in een kantooromgeving

Veilig duurzaam ondernemen

Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om. Wij helpen je hier graag bij.

Interpolis in cijfers.

Icoon klanten

1,8 miljoen klanten

Daar zijn we trots op. Onze klanten willen zich veilig voelen. Daarom zijn we altijd op zoek naar oplossingen die we samen met klanten en partners bedenken.
Icoon geschiedenis

54 jaar

Helpt Interpolis al mensen en bedrijven met schade en ongemak. Interpolis heeft een rijke historie, gebaseerd op de solidariteit van boeren en tuinders.
Icoon duim

Cijfer 8,2

Elk jaar komen er veel meldingen bij ons binnen. Klanten geven onze schadeafhandeling een 8,2! We onderzoeken op allerlei manieren de wensen en ideeën van onze klanten.
Een koppel zit aan de tafel in een nieuw gekocht huis | Over Interpolis

Inspiratie & tips over veiligheid.

Ons magazine zit er boordevol mee!

Schade en ongemak wil je voorkomen. Daar helpen we je graag bij. Wil je ontdekken hoe je veiliger op weg gaat, gezonder leeft en veiliger woont? Lees dan onze artikelen voor informatie, tips en meer.

Meer over Interpolis.

Interpolis en Rabobank

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade.

Interpolis en Achmea

Interpolis is 1 van de merken in moederbedrijf Achmea. Daar merk je niets van, maar je profiteert wel van de kwaliteit van een stevig merk.

Interpolis nieuws

Interpolis staat midden in de maatschappij. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten.