inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Over Interpolis

Alles verzekeren is geen oplossing
Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.

Raad van de kinderen
Interpolis laat kinderen meepraten in bestuurskamer.
In 2014 startte Interpolis voor het eerst een samenwerking met de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation en UNICEF Nederland. Doel is om kinderen een stem te geven en daarmee beslissingen van organisaties meer toekomstbestendig te maken. 

In 2016 vormden leerlingen van basisschool St. Caecilia uit Berkel-Enschot de Raad van Kinderen van Interpolis. Dit jaar adviseerde de Raad de directie van Interpolis over slimme oplossingen die de veiligheid in Nederland kunnen vorderen. 

Het Interpolis Autoprogramma
Wij willen Nederland veiliger maken
Samen met automobilisten en experts gaan we voor 25% minder schade. Veilig verkeer, minder ongelukken en een lagere premie.

Interpolis & Rabobank
Interpolis en Rabobank werken samen. Interpolis biedt verzekeringen en preventiediensten aan en helpt bij het oplossen van schade. Rabobank is onze partner. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank. Ook geeft de Rabobank u advies over risico’s en verzekeren.Interpolis & Achmea
Interpolis is een van de merken in moederbedrijf Achmea. Bent u particuliere of zakelijke klant van Interpolis? Dan krijgt u voor uw verzekeringen ondersteuning via verschillende divisies van Achmea. U merkt daar niets van, maar profiteert wel van de kwaliteit van een stevig merk.


Onze visie
Heldere oplossingen waar mensen echt iets aan hebben.

Nieuws

Interpolis staat midden in de maatschappij. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten.


Werken bij Interpolis
Bekijk de vacatures en loopbaanmogelijkheden binnen Interpolis en Achmea.