Goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid

De wortels van Interpolis liggen in de agrarische sector. Dat merkt u ook bij AOV. Onze mensen weten wat u bezighoudt en wat u kan overkomen. En vooral: wij weten wat u daaraan kunt doen. Voor een agrarische ondernemer is dat belangrijk, omdat het werk zwaar kan zijn.

Het werk op het bedrijf moet doorgaan als u (tijdelijk) niet meer kunt werken. En u wilt uw inkomen op peil houden. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor agrariërs verzekert u niet alleen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u ook om gezond te blijven ondernemen. En waar mogelijk helpen we u bij veranderingen in uw bedrijf als u arbeidsongeschikt bent.

Voordelen van onze arbeidsongeschiktheidsverzekering

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering voor agrarische ondernemers verzekert u niet alleen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u ook te voorkomen dat u vroegtijdig moet stoppen met werken.

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.

Ook interessant voor u?

Inzicht in oplossingen bij arbeidsongeschiktheid

Naast een AOV zijn er ook andere oplossingen mogelijk om een inkomenstekort op te vangen.

Veilig werken in de kas

Blijf in Bedrijf

Dat is voor u als agrarisch ondernemer het belangrijkst. Voorkom of verminder veel voorkomende risico’s op uw bedrijf.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Interpolis biedt, in combinatie met de verzekering Interpolis InkomensZekerPlan, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Vrouw in sportkleren strekt haar been op de grond in het bos. Met behulp van de preventiediensten van Interpolis kunt u arbeidsongeschiktheid voorkomen.

Uw AOV en de Stoppersregeling

Interpolis denkt met u mee wanneer u een AOV heeft en gebruik wil maken van de Stoppersregeling.

Agrarisch medewerker voert koeien