Berry Looijen

Altijd een aardlekschakelaar nodig

Berry Looijen, technisch specialist bij Interpolis Agro:

“Bedrijfsruimten en bedrijfsterreinen voor landbouw, tuinbouw en veeteelt hebben altijd een aardlekschakelaar nodig, ook bij de installatie van zonnepanelen.” 

Kies voor vaklui op je dak

“Investeren in zonnepanelen is voor steeds meer agrarische bedrijven aantrekkelijk. Het is een markt waarin geld te verdienen valt, ook voor de installateurs. Wie een dak op durft en een dag training volgt, kan zonnepanelen leggen. Dat leidt tot wildgroei in de markt met risico’s die, zeker voor een agrarisch bedrijf, ongewenst zijn.” Berry Looijen, technisch specialist bij Interpolis, deelt zijn kennis en ervaring met ondernemers.

Blijf kritische vragen stellen

Melkveehouder Gert van Adrichem: “Ik wil zeker weten dat ik investeer in een installatie die veilig en duurzaam is. Ik heb er specialistische mensen van Interpolis bijgehaald om met mij mee te kijken en om samen het gesprek met FrieslandCampina en GroenLeven aan te gaan.“ Hij deelt zijn kennis en ervaringen graag.
Zonnepanelen op uw kasdek. Met de juiste montage lang profijt

Zonnepanelen op uw kasdek

Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk. Installeert u de panelen op uw kasdek? Gebruik dan de juiste kasdeksystemen. Met de juiste montage voorkomt u problemen en heeft u langer profijt. 
Preventiekaart zonnepanelen

Tips voor aanleg en onderhoud

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit en worden in de agrarische sector steeds vaker gebruikt. Haal optimaal rendement uit uw installatie en doe dat op een veilige manier. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden van preventie. Preventie is ook nodig om uw gebouw met zonnepanelen te verzekeren.

Ook interessant voor u?

Bouwplannen?

Vraag Interpolis om advies. Wij kunnen u helpen om veilige keuzes te maken. Met dit bouwadvies weet u wat nodig is voor een veilige stal of kas. Informeer bij uw verzekeringsadviseur naar de mogelijkheden.

Elektrische installatie

Goed onderhoud van uw elektrische installatie verkleint de kans op uitval of brand. Een keuring geeft inzicht waarmee u onderhoud kunt laten uitvoeren voordat problemen ontstaan.

Kasdek en zonnepanelen

Kasdek vervangen of zonnepanelen plaatsen? Verhoog de dakbelasting! Een dak moet sterk zijn, vooral bij sneeuw.