Berry Looijen

‘Altijd een aardlek­schakelaar nodig.’

Berry Looijen, technisch specialist bij Interpolis Agro:

'Bedrijfsruimten en bedrijfsterreinen voor landbouw, tuinbouw en veeteelt hebben altijd een aardlekschakelaar nodig, ook bij de installatie van zonnepanelen.'

Kies voor vaklui op je dak.

'Investeren in zonnepanelen is voor steeds meer agrarische bedrijven aantrekkelijk. Het is een markt waarin geld te verdienen valt, ook voor de installateurs. Wie een dak op durft en een dag training volgt, kan zonnepanelen leggen. Dat leidt tot wildgroei in de markt met risico’s die, zeker voor een agrarisch bedrijf, ongewenst zijn.' Berry Looijen, technisch specialist bij Interpolis, deelt zijn kennis en ervaring met ondernemers.

Blijf kritische vragen stellen.

Melkveehouder Gert van Adrichem: 'Ik wil zeker weten dat ik investeer in een installatie die veilig en duurzaam is. Ik heb er specialistische mensen van Interpolis bijgehaald om met mij mee te kijken, en om samen het gesprek met FrieslandCampina en GroenLeven aan te gaan.' Hij deelt zijn kennis en ervaringen graag.
Zonnepanelen op uw kasdek. Met de juiste montage lang profijt

Zonnepanelen op je kasdek?

Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk. Installeer je de panelen op je kasdek? Gebruik dan de juiste kasdeksystemen. Met de juiste montage voorkom je problemen en heb je langer profijt.
Preventiekaart zonnepanelen

Ga je zonnepanelen leggen op je agrarische bedrijf?

Kies voor veiligheid en zekerheid. Met inzicht in de preventie die nodig is voor een veilig agrarisch bedrijf, én om je gebouwen met zonnepanelen te verzekeren.

Ook interessant voor jou?

Bouwplannen

Vraag Interpolis om advies. Wij kunnen je helpen om veilige keuzes te maken. Met dit bouwadvies weet je wat nodig is voor een veilige stal of kas. Informeer bij je verzekeringsadviseur naar de mogelijkheden.

Elektrische installatie

Goed onderhoud van je elektrische installatie verkleint de kans op uitval of brand. Een keuring geeft inzicht waarmee je onderhoud kunt laten uitvoeren voordat problemen ontstaan.

Kasdek en zonnepanelen

Kasdek vervangen of zonnepanelen plaatsen? Verhoog de dakbelasting! Een dak moet sterk zijn, vooral bij sneeuw.