Ondernemer in zijn warehouse, met een pakket onder zijn arm
Focus op wat echt belangrijk is
Als ondernemer wilt u focussen op het ondernemen zelf. Meer tijd en aandacht hebben voor uw bedrijf en uw mensen. Daar helpen we u graag bij.

Glashelder in risico's en verzekeren

Speciaal voor u als ondernemer

Verzekeringen

Vind de verzekering die bij u past

Inzicht in bedrijfsrisico’s

Tips en oplossingen voor uw bedrijf 

Service & contact

Wij zorgen dat u weer verder kunt

Verzekeringen voor bedrijven

Interpolis is er voor alle ondernemers van Nederland. Bedrijfsrisico's verzekert u met 1 van onze verzekeringspakketten.

Tot 1 miljoen euro omzet per jaar

Bent u starter, zzp'er, vereniging of stichting? Dan past ons pakket Interpolis ZekerVanJeZaak® waarschijnlijk het beste bij uw bedrijf. U sluit uw verzekeringen zelf gemakkelijk online af. 

Vanaf 1 miljoen euro omzet per jaar

Bent u een mkb-onderneming of grootzakelijk bedrijf met een omzet vanaf 1 miljoen euro per jaar? We bieden dan verzekeringsoplossingen met advies op maat. Onder meer voor schade en verzuim.
Logo's van Interpolis Glashelder en Rabobank. Interpolis en Rabobank werken samen, zo heeft u uw bankzaken en verzekeringen onder 1 dak.

Samenwerking Rabobank

  • bankzaken en verzekeren onder 1 dak
  • afsluiten en wijzigen via uw Rabobank
  • schade melden of declareren bij Interpolis

Ook interessant voor u?

Eigen bedrijf starten

Bij de start van uw bedrijf komt veel kijken. Nadenken over bedrijfsrisico’s hoort daar ook bij. Kent u de belangrijkste risico’s van uw nieuwe bedrijf?

Uw bedrijf groeit

Uw bedrijf zien groeien, is het mooiste dat er is. Een grotere productie draaien en meer medewerkers in dienst nemen, brengt ook nieuwe risico’s met zich mee.

Cybersecurity

Cybersecurity wordt steeds belangrijker. Wilt u de kansen van de digitale wereld benutten? Zorg dan voor inzicht in uw cyberrisico’s.

Agro

Als agrarisch ondernemer is het van groot belang om uw bedrijfsrisico’s in kaart te brengen. Wij geven u tips om risico’s te verminderen of voorkomen.