Interpolis verzekeringen

Ontdek welke verzekeringen je nodig hebt.

Vul binnen 2 minuten onze starterscheck in.

Man achter laptop op werkplek
Met onze starterscheck krijg je inzichten en informatie over welke verzekeringen handig en passend zijn voor jou en jouw bedrijf.
Doe de starterscheck

Wij gaan verder dan verzekeren.

Wat speelt er bij ondernemers?

Wij leggen elke maand vragen en stellingen voor aan ruim 500 ZZP-ers en MKB-ers. Bijvoorbeeld over cybercriminaliteit en arbeidskrapte. Dit geeft interessante inzichten. Ook voor jouw bedrijf.

Ondernemer die de inzichten van de BedrijvenMonitor op zijn laptop bekijkt.

Laat je inspireren.

Bijvoorbeeld over veilig en duurzaam ondernemen. Of over mentale en fysieke weerbaarheid van mensen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om.

Ondernemers die met elkaar in gesprek zijn.

Heb je inzicht in jouw risico’s?

We hebben de meest voorkomende risico’s voor de bouw, horeca en zakelijke dienstverlening voor jou op een rij gezet. Door deze risico's in beeld te brengen, kun je jezelf ook beter beschermen. 

Ondernemer die nadenkt over welke risico's hij loopt met zijn bedrijf.
Vrouw die net gestart is met ondernemen en profiteert van het startersvoordeel bij Interpolis.

Ontdek ons startersvoordeel.

Net gestart met jouw bedrijf?
Als beginnend ondernemer helpen we jou graag op weg. Daarom krijg je onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering een half jaar gratis. 
Twee ondernemers die met elkaar in gesprek zijn. Interpolis en Rabobank werken samen.

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop. We werken al jaren samen met Rabobank en vullen elkaar inmiddels erg goed aan. Zo heb jij je verzekeringen en bankzaken onder 1 dak.
Sinds 1 juli is schade door overstromingen uitgebreider verzekerd.

Hebben je gebouw of spullen waterschade door een overstroming van alleen een niet-primaire waterkering in Nederland? Sinds 1 juli 2022 is deze schade ook verzekerd. Vanaf 1 januari 2023 verwerken we deze uitbreiding ook in de verzekeringsvoorwaarden.