Interpolis verzekeringen

Elektrakeuring SCIOS scope 10

Verklein de kans op brand.

man voert elektrakeuring uit
Verklein het risico op brand. De Interpolis Elektrakeuring SCIOS Scope 10 brengt de brandveiligheid van elektrische installaties en daarop aangesloten apparatuur in kaart.
Lees meer
Ontdek welke verzekeringen jij nodig hebt | Interpolis starterscheck

Ontdek welke verzekeringen jij nodig hebt.

Binnen 2 minuten vul je onze starterscheck in.
Met onze starterscheck voor ondernemers geven we je inzichten en informatie over welke verzekeringen handig zijn, passend bij jouw situatie.

Wij gaan verder dan verzekeren.

Ondernemer die de inzichten van de BedrijvenMonitor op zijn laptop bekijkt.

Wat speelt er bij ondernemers?

Wij leggen elke maand vragen en stellingen voor aan ruim 500 ZZP-ers en MKB-ers. Bijvoorbeeld over cybercriminaliteit en arbeidskrapte. Dit geeft interessante inzichten. Ook voor jouw bedrijf.
Ondernemers die met elkaar in gesprek zijn.

Laat je inspireren.

Bijvoorbeeld over veilig en duurzaam ondernemen. Of over mentale en fysieke weerbaarheid van mensen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om.
Tegelzetter zet tegel tegen de wand | Heb je inzicht in jouw risico’s? | Interpolis verzekeringen

Heb je inzicht in jouw risico’s?

We hebben de meest voorkomende risico’s voor de bouw, horeca en zakelijke dienstverlening voor jou op een rij gezet. Door deze risico's in beeld te brengen, kun je jezelf ook beter beschermen. 
Twee ondernemers die met elkaar in gesprek zijn. Interpolis en Rabobank werken samen.

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop. We werken al jaren samen met Rabobank en vullen elkaar inmiddels erg goed aan. Zo heb jij je verzekeringen en bankzaken onder 1 dak.