Als ondernemer in de bouw moet je misschien wel meer dan in een andere branche de risico’s in kaart brengen. Zo kun je schade en ongemak voorkomen of beperken.
Ondernemen is vooruitzien en inspelen op verandering. De horeca ziet er nu heel anders uit dan een paar jaar geleden. Daar komen ook andere risico’s bij kijken.
Heb je een goed beeld bij de risico’s waarmee je te maken kunt krijgen als ondernemer in de dienstverlening? Omgaan met ondernemersrisico, begint bij het hebben van het juiste inzicht.
Als ondernemer kun je aansprakelijk gesteld worden. Bijvoorbeeld door een gebrekkig product of een beroepsfout. Gelukkig kun je zelf veel doen om de risico’s te beperken.
Wist je dat 1 op de 4 ondernemers arbeidsongeschikt raakt? Vooral onder zzp'ers neemt arbeidsongeschiktheid toe. Belangrijke risico’s zijn psychische en lichamelijke klachten.
40% van de bedrijven die te maken krijgen met een grote brand, gaat snel daarna failliet. Wij geven inzicht in het ontstaan van brand en tips om brand te voorkomen.
Cybercriminaliteit komt vaak voort uit een technische storing of menselijke fout en kan voor veel schade zorgen. Wij helpen je graag bij het vergroten van je digitale weerbaarheid.
Elke 3 minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats. Vooral bedrijfspanden zijn een geliefd doelwit. Het gaat niet alleen om spullen of geld, maar ook om digitale bedrijfsinformatie.
Als je personeel aanneemt krijg je te maken met verzuim. Een medewerker die ziek wordt is vervelend. In de eerste plaats voor de persoon zelf, maar ook voor jou als werkgever. Je betaalt namelijk het loon door en dat is een financieel risico.