Man werkt met leidingen

Startersvoordeel: Nu een half jaar gratis AVB

Sluit je aansprakelijkheidsverzekering of beroeps-, bestuurders- en CAR-verzekeringen online af en betaal het eerste half jaar geen premie.
Als je gaat ondernemen is het goed om je vanaf het begin te verzekeren tegen de belangrijkste risico’s. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is vaak de eerste verzekering die starters afsluiten. Hiermee bescherm je jouw bedrijf tegen de financiële gevolgen als je aansprakelijk wordt gesteld. Bijvoorbeeld door een slecht product of fout advies.
Man achter laptop op werkplek

Keuzehulp voor zakelijke verzekeringen

Kies de verzekeringen die bij jou en je bedrijf passen
Benieuwd naar welke verzekeringen je nodig hebt, als je net een bedrijf start? Met onze zakelijke keuzehulp zie je welke verzekeringen handig zijn, passend bij jouw situatie.

Wanbetalers en andere zakelijke conflicten

Bescherm jezelf met juridisch advies en hulp bij conflicten

Vroeg of laat krijgt iedere ondernemer er een keer mee te maken: een klant die zijn rekening niet betaalt.

 

Ook kun je een ander conflict krijgen met bijvoorbeeld een opdrachtgever, leverancier of de overheid. Lees onze tips om conflicten en wanbetaling te voorkomen.

Man werkt in bus

Spullen van je bedrijf verzekeren

Verzeker je voorraad en inventaris tegen schade, diefstal en brand
Producten die je verkoopt kunnen samen een flinke waarde vertegenwoordigen. Dat geldt ook voor spullen die je nodig hebt om je vak uit te oefenen, zoals een laptop, gereedschap of kantoormeubelen. Daarom wil je deze zaken goed verzekeren als er wat gebeurt.

Met een voorraadverzekering verzeker je producten die je verkoopt. Met een inventarisverzekering verzeker je andere losse spullen die je nodig hebt voor je bedrijf.
Man sjouwt een plank van een steiger. Blijf verzekerd van inkomen als je arbeidsongeschikt raakt.

Verzekerd van inkomen als je arbeidsongeschikt raakt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)
1 op de 4 ondernemers raakt een keer arbeidsongeschikt. Zeker onder zzp'ers neemt arbeidsongeschiktheid toe. Psychische klachten (zoals een burn-out), lichamelijke klachten en een blessure of ongeval zijn de hoofdoorzaken. Hoe lang kun jij zonder inkomen? Met een AOV ben je verzekerd van inkomen, als je (tijdelijk) niet kunt werken.
Ebook op laptopscherm

Wij helpen jou graag op weg

Alle kennis over starten binnen handbereik
Als starter komt er veel op je af. Wat moet je allemaal weten als beginnende ondernemer, en waar vind je de informatie die je zoekt? Om jou tijdens deze periode te helpen hebben we een handig e-book voor je gemaakt.

Zakelijke verzekeringen afsluiten? Zo geregeld via Rabobank!

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® zijn je verzekeringen als ondernemer goed geregeld.
  • Gemakkelijk online afsluiten
  • Profiteer van uitgebreide dekkingen
  • Nevenactiviteiten en groei zijn meeverzekerd
  • Al je verzekeringen bij elkaar in 1 pakket
  • Tussentijds aanpasbaar
Bereken je premie op rabobank.nl

Ook interessant voor jou?

Verzeker je goederen onderweg tegen schade en diefstal

Als je zelf je goederen vervoert, of dit laat uitvoeren door een ander bedrijf, kan er schade ontstaan aan die spullen. Bijvoorbeeld door een ongeval of defecte koeling. Overweeg dan een transportverzekering.

5 meest gekozen verzekeringen door startende ondernemers

Als beginnende ondernemer is het lastig om in te schatten welke risico’s je kunt voorkomen en welke je moet afdekken. Ben je benieuwd wat je collega-ondernemers verzekeren?

Lachende starter op kantoor

Bescherm je bedrijf met goede voorwaarden

Hoe bescherm je als ondernemer jezelf en je klanten tegen financiële schade? Het opstellen van jouw algemene voorwaarden is een belangrijke eerste stap. Wij vertellen je graag waar je op moet letten.

pinnen met smartphone

De grootste risico’s voor beginnende ondernemers

Vooruitkijken betekent ook risico’s durven nemen. Daarbij is het belangrijk om die risico’s goed in beeld te hebben. Welke risico’s loop jij als ondernemer? We zetten ze voor je op een rij.

man met steigerplaat