Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor juridische hulp bij zakelijke conflicten. Als ondernemer kunt u te maken krijgen met een juridisch conflict, bijvoorbeeld met een afnemer, leverancier of medewerker. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering van Interpolis krijgt u rechtsbijstand van de onafhankelijke Stichting Achmea Rechtsbijstand.

Online afsluiten of persoonlijk advies?

Zelf online uw verzekering afsluiten kan waar en wanneer u wilt. U bepaalt zelf welke risico’s u verzekert en welke niet. Wilt u verzekeringsadvies op maat? Bijvoorbeeld vanwege de hoge omzet of het specialisme van uw bedrijf? De verzekeringsadviseur van Rabobank geeft u graag advies.

Wat verzekert u met de zakelijke rechtsbijstand­verzekering?

Het is een prettig idee dat u een specialist kunt inschakelen op momenten dat het nodig is. U krijgt onbeperkt onafhankelijk advies en hulp door juristen en deskundigen van Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR). De kosten van deze specialisten worden helemaal vergoed.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Wat verzekert u met de Zakelijke Rechtsbijstand­verzekering?

Met de Bedrijfsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten. U krijgt rechtsbijstand bij geschillen over sociale wetgeving, bedrijfspand, verzekeringen, vergunningen, incasso en geschillen met leveranciers en afnemers. U krijgt deze rechtsbijstand van de onafhankelijke Stichting Achmea Rechtsbijstand.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Arbeid
Verzeker rechtsbijstand bij arbeidsgeschillen
Met de aanvullende dekking Arbeid bent u verzekerd van rechtsbijstand bij (dreigende) juridische geschillen die te maken hebben met arbeidsrecht. Bijvoorbeeld wanneer u een conflict hebt met een (ex-)werknemer of stagiair. Ook bent u verzekerd bij geschillen die te maken hebben met sociale voorzieningen en sociale verzekeringen.
Verhuur
Verzeker rechtsbijstand bij geschillen over verhuur
Met de aanvullende dekking Verhuur bent u verzekerd van rechtsbijstand bij (dreigende) juridische geschillen die te maken hebben met de verhuur van uw gebouw of grond. Bijvoorbeeld wanneer u een conflict hebt met een huurder of pachter. Ook bent u verzekerd bij geschillen die te maken hebben met sociale voorzieningen en sociale verzekeringen.