Zzp verzekeringen

Je zakelijke verzekeringen eenvoudig zelf regelen?

Kies net als 110.000 andere ondernemers voor de zakelijke verzekeringen van Interpolis ZekerVanJeZaak®.
  • na schade binnen 1 dag weer door
  • ons ondernemersteam staat voor je klaar
  • voor mkb-ondernemingen en bedrijven met specifieke risico's

Wat verzeker je met onze zzp verzekeringen?

Bedrijfsrisico's op het gebied van schade verzeker je met Interpolis ZekerVanJeZaak®. Je kiest zelf welke risico’s je verzekert en welke niet. Bovendien regel je jouw zakelijke verzekeringen eenvoudig zelf online. Wel zo makkelijk.

Wil je gezondheidsrisico's verzekeren?
Hiervoor sluit je een losse verzekering af. Bijvoorbeeld een arbeids­ongeschiktheids­­verzekering of overlijdens­risico­­verzekering. 

Daarom kies je voor onze zzp verzekeringen:

Uitgebreide dekkingen die op elkaar aansluiten

Met Interpolis ZekerVanJeZaak® kies je voor verzekeringen met uitgebreide dekkingen die naadloos op elkaar aansluiten. Zo ben je nooit dubbel verzekerd voor hetzelfde risico.

Nevenactiviteiten zijn meeverzekerd

Heb je zakelijke nevenactiviteiten? Dan zijn deze meeverzekerd. Op dezelfde manier als je hoofdactiviteit. 

Garantie tegen onderverzekering

​Interpolis ZekerVanJeZaak® biedt garantie tegen onderverzekering op je omzet, personeel, gebouw, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie.
Interpolis en Rabobank

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop.

Kies jouw verzekeringen.

Ben je net gestart en weet je nog niet precies welke verzekeringen passen bij jouw bedrijf? Doe de starterscheck en beantwoord 7 korte vragen. Je krijgt dan een overzicht van de zakelijke verzekeringen die jij nodig hebt.

Ook handig om te weten!

Een man en vrouw zijn samen tegels aan het uitzoeken voor hun bedrijfspand. Ze zitten samen op de grond. De foto is van bovenaf genomen.

Ontdek ons startersvoordeel.

Net gestart met jouw bedrijf?

Wij helpen jou als beginnend ondernemer graag op weg. Daarom betaal je het eerste half jaar geen premie voor onze bedrijfs­­aansprakelijkheids­­verzekering én rechts­­bijstand­­verzekering.
Ontdek welke verzekeringen jij nodig hebt | Interpolis starterscheck

Ontdek welke verzekeringen jij nodig hebt.

Vul in 2 minuten onze starterscheck in.

Met onze starterscheck voor ondernemers geven we je inzichten en informatie over welke verzekeringen handig zijn, passend bij jouw situatie.

Interpolis ZekerVanJeZaak® groeit met je mee.

Hét verzekeringspakket voor jou als ondernemer.

Als ondernemer komt er veel op je af. Als het goed gaat, groeit je bedrijf. Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen. En brengt nieuwe risico's met zich mee. ZekerVanJeZaak biedt je de ruimte om te groeien. Bekijk de video en ontdek hoe het werkt.

Ook interessant voor jou?

Metselaar aan het werk | Eigen bedrijf gestart? | Interpolis

Eigen bedrijf gestart?

Het is als starter slim om na te denken over wat jou of je medewerkers of bedrijf kan overkomen. Denk aan een ongeluk, ziekte, conflict of brand. We helpen je graag om bedrijfsrisico's zoveel mogelijk te voorkomen.
Man achter bureau met computer

Arbeidsongeschiktheid

Bij arbeidsongeschiktheid door ziekte, een ongeval of zwangerschap mis je als ondernemer inkomen. Ga op tijd na wat voor jou de financiële risico's zijn. En ontdek welke oplossingen geschikt zijn.
Ondernemer in gesprek met een zakenrelatie

Aansprakelijkheid

Als ondernemer kun je aansprakelijk gesteld worden. Ken je jouw risico's? En weet je welke vormen van aansprakelijkheid voor jou van belang zijn? Ontdek wat je kunt doen om jouw risico’s te beperken.