Ondernemer in zijn bloemenhandel. Sluit nu een zakelijke adviesverzekering van Interpolis af en krijg een gratis RI&E.

Focus op wat echt belangrijk is

Meer aandacht voor je bedrijf en je mensen

Goed zijn voor je mensen en je tijd optimaal gebruiken. Interpolis helpt je daarbij. Door ervoor te zorgen dat niets je bedrijf vertraagt. Bij schade zorgen we ervoor dat je binnen 1 dag weer door kunt. Groei van je bedrijf is natuurlijk meeverzekerd. Heb je te maken met langdurig verzuim? Dan bieden we persoonlijke en deskundige begeleiding.

Verzekeringsadvies op maat

Heb je een mkb-onderneming of grootzakelijk bedrijf? We bieden dan verzekeringsoplossingen met advies op maat. Onder meer voor schade en verzuim. Zo kun je snel weer door met ondernemen als er iets gebeurt.

Nu met gratis RI&E

Een gezonde en veilige werkomgeving voor je medewerkers vinden we belangrijk. Daarom ontvang je als nieuwe klant van Interpolis ZekerInBedrijf® of Interpolis ZekerVoorJePersoneel® een gratis Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E). Je sluit de verzekering vóór 1 december 2019.

Onze zakelijke adviesverzekeringen

Jouw bedrijfsrisico's op het gebied van schade verzeker je met ons verzekeringspakket Interpolis ZekerInBedrijf®. Verzuim van jouw personeel verzeker je met Interpolis ZekerVoorJePersoneel®.

Persoonlijke en deskundige begeleiding bij verzuim

Jaap van der Plas is financieel directeur en hoofd personeelszaken bij Kariflex. Hij vertelt hoe belangrijk zijn medewerkers voor Kariflex zijn. Als exporteur van bloemen en planten is het een 24-uursbedrijf. Valt een medewerker wegens ziekte uit, dan heeft dat direct invloed op het bedrijfsproces. Jaap legt uit hoe Interpolis hem persoonlijk en deskundig begeleidt bij langdurig verzuim van medewerkers. Zodat zij snel kunnen re-integreren op de werkvloer.

Een bakker die mkb ondernemer is, aan het werk met broden

Focus op bedrijfsgroei

"Om succes te behalen heb je echt focus nodig," vertelt Edwin Klaasen. "En je moet de juiste mensen om je heen verzamelen." In de video legt hij uit hoe zijn bakkersbedrijf groeide.

Logo's van Interpolis Glashelder en Rabobank. Interpolis en Rabobank werken samen, zo heeft u uw bankzaken en verzekeringen onder 1 dak.

Samenwerking Rabobank

  • bankzaken en verzekeren onder 1 dak
  • afsluiten en wijzigen via uw Rabobank
  • schade melden of declareren bij Interpolis

Ook interessant?

Bereken je verzuimkosten

Ziekteverzuim brengt voor jou als werkgever veel kosten met zich mee. Weet jij wat ziekteverzuim jou kost? En wat de verzuimkosten in jouw branche zijn? Met deze tool krijg je inzicht in de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Man zit achter laptop te typen.

Meer over verzuim

Als ondernemer krijg je te maken met ziekteverzuim van medewerkers. Weet jij wat de gevolgen van verzuim zijn voor jou en jouw bedrijf? En hoe je verzuim voorkomt en beperkt? Wij geven je tips en handige preventiemaatregelen.

Foto van tafel met meerdere laptops erop waaraan mensen zitten te werken.

Online cursus preventiemedewerker

In ieder bedrijf moet er een preventiemedewerker zijn. Maar wat zijn de taken van een preventiemedewerker precies? We nemen je in deze online cursus stap voor stap mee.

Vrouw lacht en kijkt naar pc.