Ondernemer in zijn bloemenhandel, met een bos bloemen in zijn handen

Focus op wat echt belangrijk is

Meer aandacht voor je bedrijf

Als ondernemer wil je ondernemend zijn. Daar ligt je kracht en passie. Je wilt ook goed zijn voor je mensen, want samen met jou vormen zij het hart van je bedrijf. Daarom wil je elke minuut die je aan je bedrijf besteedt, effectief inzetten. Als je tijd optimaal gebruikt, dan profiteren jij én je mensen daar namelijk van. Interpolis helpt je daarbij. Door ervoor te zorgen dat niets je bedrijf vertraagt.

Zakelijke verzekeringen

Interpolis is er voor alle ondernemers van Nederland. Bedrijfsrisico's verzeker je eenvoudig zelf of met advies op maat.

Zelf online afsluiten zonder advies

Ben je starter, zzp'er, vereniging of stichting met een omzet tot 1 miljoen euro per jaar? Dan regel je jouw bedrijfsverzekeringen gemakkelijk zelf, door deze online af te sluiten.

Verzekeringsadvies op maat

Ben je een mkb-onderneming of grootzakelijk bedrijf met een omzet vanaf 1 miljoen euro per jaar? We bieden dan verzekeringsoplossingen met advies op maat. Onder meer voor schade en verzuim.

Persoonlijke en deskundige begeleiding bij verzuim

Jaap van der Plas is financieel directeur en hoofd personeelszaken bij Kariflex. Hij vertelt hoe belangrijk zijn medewerkers voor Kariflex zijn. Als exporteur van bloemen en planten is het een 24-uursbedrijf. Valt een medewerker wegens ziekte uit, dan heeft dat direct invloed op het bedrijfsproces. Jaap legt uit hoe Interpolis hem persoonlijk en deskundig begeleidt bij langdurig verzuim van medewerkers. Zodat zij snel kunnen re-integreren op de werkvloer.

Man in warehouse met pakket onder zijn arm

Binnen 1 dag weer door

Als ondernemer wil je altijd verder. Ook als je bedrijf te maken krijgt met een schade. Interpolis helpt je om dan snel weer door te kunnen gaan. Edwin vertelt hoe Interpolis ervoor zorgde dat hij binnen 1 dag door kon gaan met ondernemen: "Ontdek hoe mijn bedrijf ondanks een brand niet stil bleef staan".
Een bakker die mkb ondernemer is, aan het werk met broden

Focus op bedrijfsgroei

"Om succes te behalen heb je echt focus nodig," vertelt Edwin Klaasen. "En je moet de juiste mensen om je heen verzamelen." In de video legt hij uit hoe zijn bakkersbedrijf groeide.

Logo's van Interpolis Glashelder en Rabobank. Interpolis en Rabobank werken samen, zo heeft u uw bankzaken en verzekeringen onder 1 dak.

Samenwerking Rabobank

  • bankzaken en verzekeren onder 1 dak
  • afsluiten en wijzigen via uw Rabobank
  • schade melden of declareren bij Interpolis

Ook interessant?

Bereken je verzuimkosten

Ziekteverzuim brengt voor jou als werkgever veel kosten met zich mee. Weet jij wat ziekteverzuim jou kost? En wat de verzuimkosten in jouw branche zijn? Met deze tool krijg je inzicht in de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Man zit achter laptop te typen.

Meer over verzuim

Als ondernemer krijg je te maken met ziekteverzuim van medewerkers. Weet jij wat de gevolgen van verzuim zijn voor jou en jouw bedrijf? En hoe je verzuim voorkomt en beperkt? Wij geven je tips en handige preventiemaatregelen.

Foto van tafel met meerdere laptops erop waaraan mensen zitten te werken.

Online cursus preventiemedewerker

In ieder bedrijf moet er een preventiemedewerker zijn. Maar wat zijn de taken van een preventiemedewerker precies? We nemen je in deze online cursus stap voor stap mee.

Vrouw lacht en kijkt naar pc.