Focus op wat echt belangrijk is voor ondernemend Nederland

Man die een presentatie geeft
OVER 'ONDERNEMING VAN BETEKENIS'

Laat je inspireren door collega­ondernemers en experts

Op complexiteit en tegenslag zit je niet te wachten. Je wil dat zaken goed zijn geregeld. Zodat je kunt focussen op jouw bedrijf. ‘Onderneming van betekenis’ is een reeks van artikelen en podcasts over actuele maatschappelijke thema’s. We laten bevlogen ondernemers en experts aan het woord over hoe zij omgaan met de uitdagingen van nu. Bijvoorbeeld op het gebied van mentale en fysieke weerbaarheid. En over veilig en duurzaam ondernemen.

Onderwerpen die wij belangrijk vinden

Twee mannen die met elkaar in gesprek zijn
zorg goed voor de mensen in jouw bedrijf

Aandacht voor mentale en fysieke weerbaarheid

Het vergroten van de mentale en fysieke weerbaarheid van mensen, is goed voor hun gezondheid. Dit zorgt namelijk voor een hogere productiviteit, een betere werk-privébalans en minder uitval. Extra belangrijk dus om goed voor jezelf, jouw medewerkers en je bedrijf te zorgen. Ontdek hoe wij je daarbij kunnen helpen.
Twee windmolens in een open landschap
DUURZAME EN VEIlIGE BEDRIJFSLOCATIE

Jouw bedrijfslocatie als veilige en duurzame werkomgeving

Als ondernemer wil je dat de locatie van je bedrijf voor iedereen een veilige en duurzame werkomgeving is. We helpen je graag verder met onze oplossingen en diensten. Ook delen we relevante kennis, inzichten en tips over het veiliger en duurzamer maken van bedrijfslocaties.
Elektrische auto die wordt opgeladen
DUURZAME EN VEILIGE MOBILITEIT

Nadenken over een toekomst met duurzame mobiliteit

Nederland heeft een uitgebreid, maar druk verkeersnet. Dat biedt kansen, maar brengt ook risico's met zich mee. Als ondernemer wil je veilig op weg en schade voorkomen. Op het gebied van mobiliteit is er wat betreft veiligheid en duurzaamheid nog een wereld te winnen. We inspireren en helpen je met de laatste kennis, inzichten, tips en meer.

Over onze samenwerkingen

Man met headset en smartphone
interpolis werkt samen met mediapartners

Artikelen en podcasts voor en door ondernemers

Samen met relevante mediapartners ontwikkelen we artikelen en podcasts voor en door ondernemers:
  • Samen met NRC ontwikkelen we 'Onderneming van Betekenis’. Een reeks inspirerende artikelen en podcasts over actuele maatschappelijke vraagstukken.
  • Samen met BNR ontwikkelen we ‘Crisis de Baas'. Een reeks podcasts over leiderschap in turbulente tijden.