Wat is een niet-rijdend werkmaterieelverzekering?

Met een niet-rijdende materieelverzekering bent u verzekerd voor diefstal van en schade aan machines zoals aggregaten, grondboormachines en betonpompen.

Direct afsluiten via Rabobank

De niet-rijdend werkmaterieelverzekering van Interpolis ZekerVanJeZaak® sluit u eenvoudig af via Rabobank. U heeft altijd een WA-cascoverzekering. De verzekering is voor bedrijven met een omzet tot 1 miljoen euro.

Heeft u een bedrijf met meer omzet? Dan kunt u uw niet-rijdend werkmaterieel binnen verzekeren op de Inventarisverzekering van Interpolis ZekerInBedrijf®. Werkmaterieel buiten verzekert u dan met een aanvullende dekking.

Wat verzekert u met de niet-rijdend werkmaterieel­verzekering?

Waarom zou u als ondernemer kiezen voor een niet-rijdend materieelverzekering? Gebruikt uw bedrijf aggregaten, grondboorinstallaties, betonpompen of ander werkmaterieel? Tijdens werkzaamheden kan er schade ontstaan. Wat u verzekert, bepaalt u zelf. U kiest uit 3 dekkingen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.