Over Interpolis

Whitepaper Voorkom dat je medewerkers slachtoffer worden van een overval

Slimme tips om het een overvaller zo lastig mogelijk te maken
Een overval is een zwaar misdrijf waar altijd bedreiging of geweld bij komt kijken. Op iedere plek waar geld of waardevolle goederen voorhanden zijn, kan een overval plaatsvinden. Dus ook in jouw zaak.


Als je geld of handelswaar met geweld of onder bedreiging worden weggenomen, is dat een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Een gebeurtenis die een grote impact heeft op medewerkers en tijdens de overval aanwezige klanten. De levensbedreigende situatie waarin zij bij een overval verkeren, laat een onuitwisbare en traumatische herinnering na.

Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Neem daarom alle mogelijke preventiemaatregelen om je medewerkers, je klanten en je zaak te beschermen tegen een overval.


In de whitepaper lees je hoe je een overval op je onderneming kunt voorkomen. We laten je zien welke branches het meeste risico lopen en geven je tips om je medewerkers in een veilige omgeving te laten werken en je zaak te beschermen. Omdat risico’s helaas nooit helemaal uit te sluiten zijn, geven we je ook tips voor als je toch oog in oog met een overvaller komt te staan.