In 3 stappen naar een oplossing

Doe aangifte

Doe zo snel mogelijk aangifte van diefstal bij de lokale politie. Ook als uw auto in het buitenland gestolen is.

Icoontje vergrootglas

Registreer de auto als gestolen

Dit doet u bij het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit. Hiervoor heeft u uw kentekenbewijs, uw meldcode (de laatste 4 cijfers van uw chassisnummer) en groene kaart nodig.

Icoontje  tafelbel

Meld de diefstal bij Interpolis

Dit kan 24/7 online of via de Interpolis app. U mag ons natuurlijk ook bellen als u direct iemand wilt spreken. Hoe sneller uw melding binnen is, hoe eerder we u kunnen helpen.

Icoontje duim omhoog

Is uw auto in het buitenland gestolen?

Doe dan aangifte bij de politie in het land waar uw auto is gestolen. Neem contact op met de Interpolis Alarmcentrale via 013 462 04 62 . Meld bij terugkomst in Nederland de diefstal ook bij de Nederlandse politie. Neem daarvoor een kopie van het proces-verbaal mee.

Wanneer betalen wij?

Bij een gestolen auto houden wij een termijn van 30 dagen aan. Na 30 dagen gaan wij over tot betaling en beëindigen we de autoverzekering 1 dag na de datum van diefstal .
  • Uw auto wordt binnen 30 dagen teruggevonden. Wij melden het kenteken weer aan vanaf de datum dat de auto is teruggevonden.
  • Uw auto wordt ná 30 dagen teruggevonden. We hebben u al uitbetaald; de auto wordt automatisch eigendom van Interpolis.

Jij kiest hoe je de schade bij ons meldt

Online melden
24/7 beschikbaar.
Je kunt eenvoudig je schade online melden. En altijd als het jou uitkomt. Wel zo fijn.
24/7 beschikbaar. Wij nemen na ontvangst van de schademelding binnen 3 werkdagen contact met je op. Tijdens het melden kun je ook een afspraak voor een videogesprek maken.
Bel ons
Wij helpen jou graag.
Wij zitten klaar voor je. Ook als je vragen hebt over je schade.
Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur (lokaal tarief). In het weekend en op officiële feestdagen zijn we gesloten. Bekijk het keuzemenu.
Spoed
24/7 bereikbaar.
Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.
24/7 bereikbaar (lokaal tarief).