Buren hebben een conflict | Met Juridisch Advies van Interpolis krijgt je on demand rechtshulp bij geschillen met je buren.

Problemen met uw buren

Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Bekijk of uw situatie hieronder voorkomt en wij geven u direct advies. U kan zonder rechtsbijstandsverzekering van Interpolis gebruik maken van on demand juridisch hulp. Interpolis Rechtshulp helpt u in alle juridische stappen, u bepaalt, wij onderhandelen. Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.
Grote tuin met een gasmat | Interpolis Juridisch Advies

Beplanting over de erfscheiding

U hebt last van de boom, heg of heester van uw buurman omdat deze volgens u te dicht op uw grond staat. Kunt u uw buurman vragen de boom, heg of heester te verplaatsen of verwijderen?
Oude man snoeit de heg bij zijn schutting | Interpolis Juridisch Advies

Overhangende takken

De takken van de boom van uw buren hangen over uw grond. U hebt hier last van omdat deze bijvoorbeeld het zonlicht tegenhouden. Wat kunt u het beste doen?
2 buren staat met elkaar te praten | Interpolis Juridisch Advies

Niet eens met de erfafscheiding

U hebt een nieuwe woning aangekocht waarbij de tuin tussen u en de buren niet is afgesloten. U wilt graag wat meer privacy. Welke regels gelden er?

Volledige rechtshulp bij een conflict

Wij zijn er voor iedereen, dus helpen u volledig bij uw juridisch probleem. Het is mogelijk om uw zaak bij de rechtbank of geschillencommissie volledig over te dragen aan onze ervaren juristen. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Gratis intakegesprek

Tijdens het gesprek krijgt u direct advies over de oplossing die het beste bij uw situatie past. U betaalt niets voor dit gesprek.

Neem contact op voor een gratis intake | Interpolis Juridisch Advies

Samen werken aan een oplossing

U kunt al veel zelf doen zoals, contracten, brieven, e-mails en andere documenten te verzamelen die met uw situatie te maken hebben. Om u op weg te helpen hebben wij voorbeeldbrieven voor veelvoorkomende juridische conflicten.

Persoonlijk juridisch advies | Interpolis Juridisch Advies

Liever een verzekering?

Interpolis Rechtshulp is een betaalde dienst voor eenmalig rechtshulp. U kunt ook een verzekering afsluiten bij Interpolis. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich dan voor rechtsbijstand in de toekomst.

Onderhandelen door een jurist | Interpolis Juridisch Advies

Direct contact

 

Bellen

U kunt ons bellen voor hulp of vragen.

Intake

Een jurist belt u terug om u vrijblijvend te adviseren over de oplossing die het beste bij uw situatie past.

E-mail

Stuur ons een e-mail via info@legalguard.nl Voor Interpolis Rechtshulp werken we samen met LegalGuard.