inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Interpolis zorgverzekeringen 2018

ZorgActief basisverzekering

€ 106,25 per maandbij € 385,- verplicht eigen risico
  • zeer ruime ziekenhuiskeuze
  • klantenservice beoordeeld met een 8
  • bij het hoogste vrijwillig eigen risico betaalt u
    € 86,25 per maand

Lees meer over ZorgActief

ZorgActief aanvullend

vanaf€ 4,95 per maandZorgActief
ZonderMeer
vanaf€ 11,95 per maandZorgActief
MeerZeker
vanaf€ 19,75 per maandZorgActief
ZonderZorgen

Bij de ZorgActief basisverzekering kunt u 3 aanvullende verzekeringen kiezen. Met onder andere keuze voor relevante dekkingen voor kinderen onder 18 jaar.

Bekijk de pakketten

Tandartsverzekering

vanaf€ 10,75 per maandGebitActief
Tandartsverzekering

Bij de ZorgActief basisverzekering kunt u een GebitActief tandverzekering afsluiten. U hebt dan keuze uit 4 verschillende bedragen voor tandartskosten.

Bij een ongeval krijgt u tot max € 10.000,- vergoed.

Lees meer over GebitActief

Wat is het verschil tussen de basisverzekering ZorgCompact en ZorgActief?

Met de ZorgCompact basisverzekering ontvangt u een vergoeding van 70% als u gebruik maakt van een zorgaanbieder die wij niet gecontracteerd hebben. U betaalt dus een deel van de rekening zelf als u naar een zorgverlener zonder contract gaat. Bij ZorgActief is de vergoeding bij niet- gecontracteerde zorg 75% van het gemiddeld gecontracteerde tarief. Kijk altijd eerst in de Zorgzoeker of een zorgverlener gecontracteerd is.

 

Bij ZorgCompact hebben we voor bepaalde hulpmiddelen een aantal geselecteerde leveranciers. Het gaat hier om visuele hulpmiddelen, diabeteshulpmiddelen en hulpmiddelen voor mobiliteit, verpleging en verzorging op bed. Gaat u voor deze hulpmiddelen naar een andere leverancier dan de geselecteerde? Dan hebt u recht op een vergoeding van 70%.

 

> Lees meer over de basisverzekering

Waarom is de ZorgCompact verzekering goedkoper?
ZorgCompact is de voordelige online verzekering van Interpolis. Met ZorgCompact regelt u alles online. Ook bestelt u medicijnen en een aantal hulpmiddelen online bij een geselecteerde leverancier. Maakt u gebruik van een zorgaanbieder die wij niet gecontracteerd hebben, dan ontvangt u een vergoeding van 70%. Bij ZorgActief is dit 75%. Hierdoor heeft de ZorgCompact basisverzekering een lagere prijs.

Deze verzekering is zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat u niet teveel betaalt. Hebt u toch zorg nodig? Dan krijgt u de kwaliteit die u van Interpolis gewend bent. En natuurlijk kunt u uw verplicht eigen risico gespreid betalen.

Wanneer kan ik me het beste aanvullend verzekeren?
De aanvullende verzekering ZorgCompact Plus geeft vergoeding voor zorg die niet of slechts gedeeltelijk in de basisverzekering wordt gedekt. Denk hierbij aan risico’s die je niet kunt voorspellen of waarvan de kosten te hoog zijn om zelf te dragen, zoals spoedeisende zorg in het buitenland. Een overzichtelijk pakket met een beperkt aantal aanvullende en mondzorgdekkingen.
U kunt het beste alleen verzekeren wat u nodig heeft. Sluit dus alleen een aanvullende verzekering af als u denkt er gebruik van te gaan maken. En als u eventuele zorgkosten niet zelf kunt dragen. 
U kunt bij Interpolis altijd deze aanvullende verzekering sluiten, ongeacht uw medische verleden of uw leeftijd. De ZorgActiefhulp op rabobank.nl helpt u inschatten welke aanvullende verzekering passend is bij uw situatie.

Kan ik nog een zorgverzekering voor 2017 afsluiten?
Ja, dat kan. Bel hiervoor met de Interpolis Zorglijn. Dan is het zo geregeld. U begint voor 2017 met ZorgActief, en als u wilt, wordt dat per 1 januari 2018 omgezet naar ZorgCompact.

> Lees meer
Waar kan ik mijn zorgkosten declareren?
Hebt u zorgkosten gemaakt? U kunt op verschillende manieren zorg declareren.
Wat wordt er vergoed?

Gemiddeld wordt meer dan 90% gewoon vergoed via de basisverzekering:
- huisarts
- medische specialisten
- geneesmiddelen
- ziekenvervoer
- verloskundige zorg
- kraamzorg

> Bekijk alle vergoedingen van 2018 van de basisverzekering en aanvullende verzekeringen 

 

U hebt zeer ruime ziekenhuiskeuze en 100% vergoeding bij zorgverleners die zijn aangesloten bij Interpolis. Hebt u een zorgaanbieder die niet is aangesloten dan vergoeden we bij ZorgCompact 70% en bij ZorgActief 75%.

 

> Bekijk alle afspraken met zorgverleners

Zorgverzekeringskaarten ZorgActief en ZorgCompact

U vindt de belangrijkste informatie over de zorgverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen in één handig overzicht in de verzekeringskaarten.

Basisverzekering ZorgCompact
Basisverzekering ZorgActief
Aanvullende verzekering ZorgCompact Plus
Aanvullende verzekering ZonderMeer
Aanvullende verzekering MeerZeker
Aanvullende verzekering ZonderZorgen
Aanvullende tandverzekering GebitActief € 250,-
Aanvullende tandverzekering GebitActief € 500,-
Aanvullende tandverzekering GebitActief € 1.000,-
Aanvullende tandverzekering GebitActief € 1.250,-

Hulp nodig?

U bereikt ons op werkdagen tussen 8:00 en 21:00 en zaterdag tussen 10:00 en 14:00.

Bel de Interpolis Zorglijn
013 462 20 25


Direct een vraag? Gebruik WhatsApp
06 22 27 16 29
Zo gaan we om met privacy & beveiliging.


Geen haast? Stuur een e-mail naar zorg@interpolis.nl.
Reactie binnen 10 werkdagen.
Medewerkers klantenservice