Overlijden melden

Overlijden melden via Closure
Met 1 melding informeer je Rabobank én andere bedrijven.
Geef met Closure maar 1 keer je gegevens door. Je meldt het overlijden bij Rabobank. Zij helpen je bij het laten uitkeren, het wijzigen of het stoppen van verzekeringen. Daarnaast informeer je kosteloos ook andere organisaties zoals het waterschap, energieleverancier, Facebook en abonnementen.
Overlijden melden via Rabobank
Je informeert alleen Rabobank. Zij helpen je graag.
Rabobank helpt je graag bij het laten uitkeren van een verzekering. Of bij het wijzigen of stoppen van verzekeringen. Dat kan online of telefonisch.
Andere tussenpersoon?
Log in op Mijn Interpolis.
Heb je een andere tussenpersoon? De contactgegevens van je tussenpersoon vind je op je polisblad of in Mijn Interpolis bij 'Mijn gegevens'.

Welke verzekering had de overledene?

Alles in één Polis

Rabobank neemt samen met de nabestaanden het verzekeringspakket door. Zodat de verzekeringen worden stopgezet of aangepast naar de nieuwe situatie. Is de verzekeringnemer overleden en staat de partner op dezelfde polis? Dan kan Rabobank de verzekeringnemer wijzigen naar de partner. Teveel betaalde premie betalen we terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Overlijdens­risico­verzekering

Rabobank stuurt de nabestaanden een brief over de uitkering. Dit doen zij binnen 1 werkdag nadat zij het bericht van overlijden hebben ontvangen. Teveel betaalde premie betalen we terug op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. Wij hebben alle stappen rondom de uitkering voor je op een rij gezet.

Zorgverzekering

De gemeente geeft het overlijden aan ons door. Is de verzekeringnemer overleden en staat de partner op dezelfde polis? Dan wordt de partner vanzelf verzekeringnemer van de polis. Eventuele zorgkosten van de overledene kunnen nog gedeclareerd worden. Teveel betaalde premie betalen we terug op het rekeningnummer wat bij ons bekend is. 

AutoBewust

Rabobank helpt de nabestaanden met het stoppen van de AutoBewust autoverzekering. De nabestaanden kunnen de auto dan opnieuw verzekeren. Teveel betaalde premie betalen we terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.