Wat is een fietsverzekering?

Het is vervelend als uw fiets beschadigd raakt of gestolen wordt. Helaas is dat niet altijd te voorkomen. Met een fietsverzekering bent u verzekerd voor schade en diefstal van uw fiets inclusief alle onderdelen die op uw fiets zijn gemonteerd. Ook een e-bike verzekert u met een fietsverzekering. Zo gaat u met een gerust gevoel op weg.

Wat verzekert u met de fietsverzekering?

Met de Interpolis Fietsverzekering kunt u fietsen verzekeren met een maximale aanschafwaarde van €5.000,-. De meeste onderdelen die op uw fiets zijn gemonteerd, zijn verzekerd voor diefstal en schade. Denk aan een fietsstoeltje of fietstassen. Maakt iemand anders met uw toestemming gebruik van uw fiets? Ook dan bent u verzekerd voor schade en diefstal.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Sluit u verzekeringen af in verschillende rubrieken?

Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%
Verkeer
Personen
Wonen
Recreatie
Rechtsbijstand

Ook interessant voor u?

Elektrische fiets verzekeren

Heeft u een elektrische fiets of e-bike? Fietsen die ondersteuning bieden tot een snelheid van 25 kilometer per uur, kunt u verzekeren met de Interpolis Fietsverzekering.

Man en vrouw fietsen op e-bike door de stad.

Racefiets verzekeren

Trekt u er graag op uit met uw racefiets, wielrenfiets of mountainbike? Uw fiets is waarschijnlijk een kostbaar bezit. Verzeker deze daarom voor schade door een aanrijding, ongeval of diefstal.

Man zit op racefiets en fietst tussen weilanden.

Bakfiets verzekeren

Een bakfiets biedt vele mogelijkheden. Niet voor niets zijn bakfietsen op dit moment erg populair. Verzeker uw bakfiets voor schade door bijvoorbeeld een aanrijding, ongeval of diefstal.

Bakfiets die in de tuin staat.