Interpolis Alles in één Polis® verzekeringspakket

1 pakket voor uw particuliere schadeverzekeringen

  • korting kan oplopen tot 12%
  • excellente schadeafhandeling
  • meer dan 1,2 miljoen klanten gingen u voor

Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

De Alles in één Polis is een verzekeringspakket voor uw schadeverzekeringen. U krijgt 1 overzichtelijk verzekeringsbewijs en betaalt 1 premie. U kiest zelf welke verzekeringen u in uw pakket wilt. De verzekeringen van de Alles in één Polis hebben ruime dekkingen die goed op elkaar aansluiten. Zo bent u niet dubbel verzekerd voor hetzelfde risico. En sluit u meer verzekeringen af? Dan kan de pakketkorting oplopen tot 12%.

Wat kunt u verzekeren met de Alles in één Polis?

Met de verzekeringen van de Alles in één Polis kunt u bijna elk risico verzekeren. De verzekeringen zijn verdeeld over 5 rubrieken: Verkeer, Wonen, Personen, Recreatie en Rechtsbijstand. Sluit u verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan ontvangt u een pakketkorting die kan oplopen tot 12%. In hoe meer rubrieken u verzekeringen afsluit, hoe hoger de korting.

Vrouw zit met jongen en meisje aan tafel en eet een broodje. Met de Alles in één Polis® van Interpolis hebt u een verzekeringspakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen. Met de verzekeringen van de Alles in één Polis® bent u nooit dubbel verzekerd voor hetzelfde risico.
Aantal rubrieken en bijbehorende korting
1
rubriek
2
rubrieken
3
rubrieken
4
rubrieken
5
rubrieken
0%
korting
3%
korting
6%
korting
9%
korting
12%
korting

Wonen

Verzekeringen voor uw woning en spullen

Personen

Verzekeringen voor u en uw gezin

Recreatie

Verzekeringen voor vakantie en vrije tijd

Rechtsbijstand

Verzeker rechtshulp en juridisch advies
Wat moet ik doen als ik geen Rabobank-klant ben?
Het afsluiten en wijzigen van een Interpolis verzekering gaat via de Rabobank. Ook voor vragen over uw verzekering kunt u bij de Rabobank terecht. Nu kan het zijn dat u een Interpolis verzekering hebt of wilt afsluiten, maar dat u geen rekening hebt bij de Rabobank. Dit is geen enkel probleem. Ook dan helpt de Rabobank u graag.

Lees meer
Waar vind ik de polis van mijn Alles in één Polis?
Uw verzekeringsbewijs vindt u in de Berichten van de Rabo App of via Rabo Online Bankieren. Hebt u geen Rabo Online Bankieren? Dan ontvangt u uw verzekeringsbewijs met post.

Ontvangt u uw verzekeringsbewijs via de Rabo App of Via Rabo Online Bankieren en wilt u dit voortaan ook per post ontvangen? Wijzig dan uw instellingen via Rabo Online Bankieren. Is de ontvangstwijze aangepast naar post en hebt u nu een kopie polis nodig? Neem dan contact op met uw Rabobank. Zij geven een kopie polis af. Elk jaar geven wij voor de Interpolis Alles in één Polis® een verzekeringsbewijs af. Dit is de polis die u ontvangt bij het afsluiten, wijzigen en beëindigen van uw verzekering.
Ik wil een wijziging doorgeven op mijn Alles in één Polis. Hoe werkt dit?
Geef de wijziging door in de Rabo App of via Rabo Online Bankieren. Of geef dit telefonisch door aan uw Rabobank. Bent u geen Rabobank-klant? Bekijk hoe de Rabobank u toch kan helpen.

Lees meer
Hoe werkt de betaling van de premie van mijn Alles in één Polis?
U kiest zelf of u per maand of per jaar betaalt. Als u per jaar betaalt, dan ontvangt u 1% korting. Deze korting geldt naast eventuele pakket- of collectiviteitskorting. Bij betaling per jaar kunt u kiezen voor betalen via automatische incasso of via een rekening. Kiest u voor maandbetaling, dan is automatische incasso verplicht. U kunt op elk moment wisselen van maand- naar jaarbetaling. Of andersom.