Man en vrouw hangen blusdeken op | Zorg voor een brandveilig thuis | Interpolis

Zorg voor een brandveilig thuis.

Jaarlijks ontvangen we tussen de 2.000 en 3.000 schademeldingen door brand in de woning. Een brand heeft vaak invloed op je gevoel van veiligheid in je huis. Wist je dat je zelf veel kunt doen om je huis brandveiliger te maken? En ook om de brandschade aan je woning te verminderen?
Plat dak van een woning met een groen dak | Heb jij al een groen dak? | Interpolis

Beperk klimaatschade door een duurzaam thuis.

Het klimaat verandert. Hevige neerslag, zware storm, hogere temperaturen en periodes van droogte wisselen elkaar af. Dit heeft effect op het milieu en onze leefomgeving. We moeten ons voorbereiden op de risico's van het veranderende klimaat en onze omgeving hierop aanpassen. Dit heet klimaatadaptatie. Interpolis zoekt daarom steeds naar slimme, duurzame oplossingen die het risico op schades verkleinen. Zoals een groen dak.
Man hangt rookmelder op | Interpolis beloont jouw inzet | Interpolis

Verdien korting op je woon­verzekeringen!

Vul onze Veiligheidsmeter in en ontvang preventiekorting op jouw woonverzekeringen. Hoe meer veiligheidsmaatregelen je neemt, hoe meer korting je krijgt op de premie. De preventiekorting kan oplopen tot 7 en 14% op je woonhuis- en inboedelverzekering!
Man plugt laadkabel in | Goed geregeld met onze woonverzekeringen | Interpolis

Goed geregeld met onze woonverzekeringen.

We werken graag samen aan een veilige en duurzame leefomgeving. Daarom zijn ook onze verzekeringen duurzaam. Zo zijn zonnepanelen op je dak en laadpalen voor je elektrische auto standaard meeverzekerd op je woonverzekering. Heb je een keer schade? Dan herstellen we deze met duurzame materialen. En natuurlijk mag je rekenen op een snelle en goede dienstverlening.
Een verlichte stad in de nacht.

Benieuwd naar het inbraakrisico in jouw wijk?

De Interpolis InbraakBarometer laat het aantal inbraken en pogingen tot inbraak bij jou in de buurt zien van de laatste 3 maanden. Zo weet je welk risico je loopt. Daarnaast krijg je ook handige tips waarmee je de kans op inbraak bij jou thuis verkleint.

Ook interessant voor jou?

Zonnepanelen op een dak

Zonnepanelen

Heb je zonnepanelen op jouw woning of ben je van plan deze te gaan plaatsen? Dan wil je daar op een veilige manier optimaal rendement uit halen. Lees onze tips over aanleg, gebruik en onderhoud. Zo beperk je de risico’s.
Een man die in een huis op een ladder staat en aan het klussen is

Verbouwen

Koop je een woning? Dan ga je misschien wel verbouwen om van je nieuwe huis je droomhuis te maken. Rondom je verzekeringen zijn er dan een aantal zaken waarop je moet letten. We geven je graag wat tips.
Man kijkt over de rand van zijn dak | Groendakbezitters blikken terug | Interpolis

Groendakbezitters blikken terug

Richard en Robert kozen beiden voor een groen dak. Zij gingen onder andere voor meer biodiversiteit. Een jaar later blikken ze terug. Op hun motivatie, de aanleg en hun bevindingen.