Vrouw aan het werk in de tuin met de hond

Onze missie

Voorkomen is beter dan verzekeren
Het klimaat verandert. Zo hebben we meer periodes van hitte en ook meer stormen en zware regenbuien. Wij zoeken steeds naar slimme oplossingen die je helpen om je woning klimaatbestendig te maken en schade te voorkomen. En heb je dan toch een keer schade? Dan zijn we er voor je.  Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: je thuis. 
Een man en vrouw hangen een blusdeken op in huis.

Brandveiligheid thuis

Jaarlijks ontvangen we tussen de 2.000 en 3.000 schademeldingen door brand in de woning. Een brand heeft vaak invloed op je gevoel van veiligheid in je huis. Wist je dat je zelf veel kunt doen om je huis brandveiliger te maken? En ook om de brandschade aan je woning te verminderen?
Groene daken op schuurtjes in de achtertuin

Woon duurzamer met een groen dak

Slimme oplossingen
1 van onze slimme oplossingen is een groen dak. Een groen dak verbetert niet alleen de luchtkwaliteit en de biodiversiteit in jouw buurt, maar het vermindert ook de kans op schade door hevige regenval. Met een groen dak gebruik je de natuur om je woonomgeving te verbeteren. Dat is alleen al duurzaam. 

Inboedel­verzekering

Sluit nu de inboedelverzekering af. Diefstalgevoelige inboedel is standaard tot € 35.000,- verzekerd tegen diefstal.

Aansprakelijkheids­verzekering

Sluit nu de aansprakelijkheidsverzekering af. Ook schade door kinderen, logés of huisdieren is verzekerd.

Woonhuis­verzekering

Sluit nu de woonhuisverzekering (opstalverzekering) af. Ook je tuin, schuur of garage is verzekerd.

Ook interessant voor jou?

10 feiten over een groen dak

Je dak groen… gewoon doen. Een groen dak is een plat dak dat is bedekt met kleine (sedum)planten. Naast dat het mooi is om te zien, is een groen dak ook goed en fijn voor mens en dier. Hoe dat komt? Lees deze 10 feiten en weet hoe het zit.

bovenaanzicht van een huis met een groen dak

Zonnepanelen

Heb je zonnepanelen op jouw woning of ben je van plan deze te gaan plaatsen? Dan wil je daar op een veilige manier optimaal rendement uit halen. Lees onze tips over aanleg, gebruik en onderhoud. Zo beperk je de risico’s.

Zonnepanelen op een dak

Verbouwen en verhuizen

Koop je een woning? Dan ga je misschien wel verbouwen om van je nieuwe huis je droomhuis te maken. Rondom je verzekeringen zijn er dan een aantal zaken waarop je moet letten. We geven je graag wat tips.

Een man die in een huis op een ladder staat en aan het klussen is