inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Interpolis
Overlijdensrisicoverzekering

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden.
  • vrij te besteden uitkering bij overlijden
  • dagelijks opzegbaar na het eerste jaar
  • 99% medisch geaccepteerd
Particuliere verzekeringen van Interpolis zijn exclusief verkrijgbaar via de Rabobank.
Gelijkblijvende uitkering

U kiest bij de start van de verzekering welk bedrag u wilt verzekeren. Uw nabestaanden krijgen dit bedrag op het moment dat u tijdens de looptijd van de verzekering overlijdt. Uw premie bepalen we op basis van uw leeftijd, of u rookt of niet, uw gezondheid en het verzekerde bedrag.
Gelijkmatig dalend

Het bedrag dat uw nabestaanden krijgen daalt iedere maand. Overlijdt u aan het begin van de looptijd van de verzekering? Dan is de uitkering hoger dan wanneer de verzekerde later in de looptijd overlijdt.
Annuïtair dalend

Het bedrag dat uw nabestaanden krijgen daalt iedere maand. Dit bedrag daalt aan het begin van de looptijd minder hard dan aan het einde. De daling volgt ongeveer de hypotheekschuld die nog afgelost moet worden.

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden.

U wilt uw nabestaanden financieel goed achterlaten als u overlijdt. U zorgt er met de Interpolis Overlijdensrisicoverzekering voor dat uw nabestaanden geld krijgen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de hypotheek, de huur of andere vaste kosten blijven betalen. Een rustgevende gedachte.

  • Als de verzekerde tijdens de looptijd van de verzekering overlijdt.
  • U geeft bij afsluiten van de verzekering aan wie het bedrag ontvangt.*
  • U kiest zelf de looptijd van de verzekering.

*Na uitkering van het verzekerde bedrag stopt de verzekering

Wat is wel en niet verzekerd? Meer informatie op rabobank.nl

Meer details, voorwaarden en dekkingen op rabobank.nl